Gaziemir Belediyesi’nden eğitime destek

Gaziemir Belediyesi’nden eğitime destek

Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak adına lise ve üniversiteye hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs hizmeti veren Gaziemir Belediyesi, Koronavirüs salgınıyla değişen eğitim sistemine ekonomik zorluklarla uyum sağlayamayan öğrenciler için harekete geçti.

Gaziemir Belediyesi, “Çocuklar Eğitime Uzak Kalmasın” kampanyası ile evinde bilgisayar, tablet ve televizyonu olmayan öğrenciler için bağış kampanyası başlattı.

 

 Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, kampanyaya katılmak için ihtiyaç sahibi ailelerin para kullanmaksızın alışveriş yapabildiği Sosyal Market’e bilgisayar, tablet ve televizyon bağışında bulunulabileceğini belirterek “Gaziemir’de tüm çocukların eşit koşullarda eğitim görmesi en büyük hedefimiz. Bunun için Gaziemirlilere çağrı yapıyorum. ‘Çocuklar eğitimden uzak kalmasın’ diye eski, yeni bilgisayarlarınızı, tabletlerinizi ve televizyonlarınızı Sosyal Market’imize bağışlayın. Biz de ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştıralım” diye konuştu.

cocuklar-egitimden-uzak-kalmasin-kampanyasi-(2).jpg

Gaziemirlilerin katkı koyacağına eminim

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzün sistemine kayıtlı aileler ile görüşülerek ihtiyaç sahibi ailelerin belirleneceğini belirten Başkan Arda şunları söyledi:

“Çocuklarımızın eğitimden kopmamaları için hızla çalışmamızı yapıp gelen yardımları ulaştıracağız. Sosyal Market’e yapılan bağışlar resmi olarak kayıt altına alınacak ve bağışların yerine ulaşmasının ardından bağışçıya da yardımın yerine ulaştığına dair bilgilendirme gidecek. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın eğitim seferberliğine destek vereceğine ve çocuklarımızın uzaktan da olsa eğitimden kopmamasına yardımcı olacaklarına eminim.”

cocuklar-egitimden-uzak-kalmasin-kampanyasi-(3).jpg

Nasıl bağış yapılır

“Çocuklar Eğitime Uzak Kalmasın” kampanyası kapsamında bağış yapmak isteyenler ve yardımlardan yararlanmak isteyenler 0 232 999 0251 – 1201 (dahili) numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabilecek. Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için başlatılan kampanyaya katkı koymak isteyen yurttaşlar, Atıfbey Mahallesi 6/4 Sokak (Gaziemir Merkez Pazar Yeri altı) adresindeki  Sosyal Market’e bağışlarını ulaştırabilecek. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.