Gaziemir Belediyesi'nden iş arayan vatandaşlara çağrı

Gaziemir Belediyesi'nden iş arayan vatandaşlara çağrı

Gaziemir Belediyesi, vatandaşla firmalar arasında kurduğu istihdam köprüsüyle pek çok vatandaşa kazanç kapısı açıyor. Bu kapsamda belediyenin CV Bank Birimi ile Sofra Grup firması iş birliğinde toplu iş görüşmesi düzenleneceği duyuruldu.

MEDYA EGE - Gaziemir Belediyesi, işverenler ile iş arayanlar arasında köprü olmaya devam ediyor. İşsizlik sorununun çözümüne katkı amacıyla oluşturulmuş olan CV Bank sayesinde firma, işletme ve holdinglerin insan kaynakları müdürleri ile işbirliği yaparak, personel ihtiyaçlarını karşılayan Gaziemir Belediyesi, bu kez de Sofra Grup firmasının çalışan arayışı için vatandaşlara çağrı yaptı.

Aşçı, aşçı yardımcısı, bulaşık personeli, temizlik personeli ve taşıma hizmetleri personeli olarak çalışmak isteyen vatandaşların katılması beklenen toplu iş görüşmesi, 30 Kasım Perşembe günü saat 14.00’te Gaziemir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşecek.

Ayrıca başvuracak erkek ve kadın adayların 20 - 50 yaş aralığında olması gerektiği belirtildi.

Gaziemir Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise, şu ifadelere yer verildi:

"Cv Bank Birimimiz ile Sofra Grup firması iş birliğinde düzenlenecek olan toplu iş görüşmesinde belirtilen pozisyonlarda personel alımı yapılacaktır."

f-0wxweaarwyj.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.