Gaziemir Belediyesi'nden iş arayan vatandaşlara çağrı

Gaziemir Belediyesi'nden iş arayan vatandaşlara çağrı

Gaziemir Belediyesi, vatandaşla firmalar arasında kurduğu istihdam köprüsüyle pek çok vatandaşa kazanç kapısı açıyor. Bu kapsamda belediyenin CV Bank Birimi ile KFC firması iş birliğinde toplu iş görüşmesi düzenleneceği duyuruldu.

MEDYA EGE - Gaziemir Belediyesi, işverenler ile iş arayanlar arasında köprü olmaya devam ediyor. İşsizlik sorununun çözümüne katkı amacıyla oluşturulmuş olan CV Bank sayesinde firma, işletme ve holdinglerin insan kaynakları müdürleri ile işbirliği yaparak, personel ihtiyaçlarını karşılayan Gaziemir Belediyesi, bu kez de KFC firmasının çalışan arayışı için vatandaşlara çağrı yaptı.

Emekli bireyler de dahil olmak üzere deneyimli ve/veya deneyimsiz vatandaşların katılması beklenen toplu iş görüşmesi, 15 Aralık Cuma günü saat 10.00'da Gaziemir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşecek.

Ayrıca Gaziemir Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; başvuracak erkek ve kadın adayların 18 - 40 yaş aralığında olması gerektiği belirtildi.

gboixbvxgaaa1oe.jpg

HER AY ORTALAMA 70 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLANIYOR

İşveren ile iş arayan yurttaşları kolaylıkla buluşturuyor olması sayesinde CV Bank, yoğun ilgi görüyor. Toplu iş görüşmeleri de düzenleyen CV Bank birimi, bu görüşmelerde firmaların insan kaynakları uzmanları ile öz geçmişleri, işletmelerin koşullarına uygun olan bireyleri bir araya getiriyor. Yapılan mülakatlar sonucunda istenilen özellikleri taşıyanlar işe alınıyor. CV Bank, her ay ortalama 70 kişinin yeni bir işe kavuşmasını sağlıyor.

handshake-executives-greeting-each-other-1098-1366.jpg

ÇEVRİM İÇİ HİZMET

CV Bank’ta öz geçmiş oluşturmak isteyen yurttaşlar, birimi ziyaret ederek ya da çevrim içi kayıt oluşturabiliyor. Bilgi çağının avantajlarıyla hizmette modernizasyon sağlayan birim, belediyenin mobil uygulaması ve e-belediye üzerinden hizmet veriyor. İş arayan vatandaşlar CV Bank’a Ios ve Android işletim sistemine sahip tabletleri ve cep telefonları aracılığıyla başvuru yapabiliyor. Vatandaşlar e-belediye ve mobil uygulamayı kullanarak yeni özgeçmiş kaydı oluşturabiliyor, sistemdeki mevcut özgeçmişini güncelleyebiliyor. Kolay bir şekilde özgeçmiş oluşturmayı sağlayan sistem, personel arayan firmaların da öz geçmiş sorgulamasına imkân tanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.