Gaziemir Belediyesi'nin Baba Destek Programı eğitimleri başladı

Gaziemir Belediyesi'nin Baba Destek Programı eğitimleri başladı

Gaziemir Belediyesi ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) iş birliğinde düzenlenen ‘Baba Destek Programı’, 3-11 yaş aralığında çocuğu olan babaların daha aktif rol almasını sağlayacak.

Nilda Altın- Gaziemir Belediyesi ile Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) iş birliğinde çocuğun fiziksel, zihinsel ve duygusal becerilerin hızla geliştiği erken çocukluk döneminde kazanılan beceriler, çocuğun ailesine ve çevresine olan uyumunu kolaylaştırmak amacıyla düzenlenen ‘Baba Destek Programı’, Yeşil Mahallesi Cumhuriyet Semtevi’nde başladı.

Çocukların gelişimsel süreçlerini doğru yöntemlerle destekleyerek babalarda olumlu davranış değişikliği oluşturulması ve babaların çocukla sağlıklı iletişim kurmasının sağlanması hedeflenen ve 3-11 yaş aralığında çocuğu olan babaların katıldığı program, 13 hafta sürecek.

fplhfn1wyaskegj.jpg

Gaziemir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Babaların, çocuklarının yetiştirilmesinde ve gelişimlerinde daha etkin rol ve sorumluluk almaları için Anne Çocuk Eğitim Vakfı’yla birlikte düzenlediğimiz Baba Destek Programı eğitimleri başladı. Yeşil Mahallesi Cumhuriyet Semtevi’nde düzenlediğimiz, 3-11 yaş aralığında çocuğu olan babaların katıldığı eğitimlerimiz 13 hafta sürecek." ifadelerine yer verildi.

fplhfn3wyaeo9fc.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.