Gaziemir Hizmet Birimi ile İZSU hizmetlerine kolay ulaşım

Gaziemir Hizmet Birimi ile İZSU hizmetlerine kolay ulaşım

Gaziemirlilerin modern kent hizmetlerinden daha hızlı ve etkin şekilde yararlanacağı İZSU Gaziemir Hizmet Birimi açıldı. İlçede bulunan 44 binden fazla abone, yeni açılan birim sayesinde kurumun hizmetlerine daha kolay ulaşabilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, tüm İzmirlilerin kurum hizmetlerine daha kolay ulaşmasını amaçlayan bir adım daha attı. Geçtiğimiz yıl Yarımada’ya hizmet veren Güzelbahçe Hizmet Birimi’nin kurulması, akıllı veznelerin 24 saat kesintisiz hizmet verir hale getirilmesi ve İZSU hizmetlerinin e-Devlet üzerinden erişime açılmasının ardından Gaziemir’de yeni bir hizmet birimi daha açıldı.

44 binden fazla aboneye hizmet verecek olan Gaziemir Hizmet Birimi, İZSU Karabağlar Şube Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışacak ve Gaziemir’de nüfus artışına paralel olarak artan hizmet ihtiyacını kesintisiz karşılayacak.

Konuya ilişkin konuşan Abone İşleri Dairesi Başkanlığı Karabağlar Bölgesi Şube Müdürü Dilek Güleç, şu ifadeleri kullandı:

"Gaziemir'de zaten bir şubemiz bulunmaktaydı. Binanın yıkılma kaygısı nedeniyle orayı boşaltıp yeniden bir bina kurduk. Gaziemir'deki abonelerimize yerinden hizmet vermek için açılışımızı yapmış bulunmaktayız. Abonelerimiz tüm işlemlerini buradan gerçekleştirme şansına sahip. Aynı zamanda vezne tahsilatı da yapmaktayız."

f63masxxkaib-sd.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.