Gaziemir Kent Konseyi Başkanını Seçti

Gaziemir Kent Konseyi Başkanını Seçti

Gaziemir Kent Konseyi yeniden Kapucu'yu seçti.

Gaziemir Kent Konseyi Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda 2016-2019 dönemi başkan ve yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Savaş Kapucu, oyların tamamını alarak ikinci kez başkan seçildi


Gaziemir Kent Konseyi 4. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı belediyenin meclis salonunda yapıldı. Konsey başkanlığı için tek aday olan Savaş Kapucu, oyların tamamını alarak 2016-2019 döneminde kent konseyine başkanlık yapmaya hak kazandı. 2014-2016 döneminde de Gaziemir Kent Konseyi’ne başkanlık eden Savaş Kapucu, ikinci kez başkanlık koltuğuna oturdu. Genel kurulda konuşan Gaziemir Kent Konseyi Başkanı Savaş Kapucu, önceki dönem kent konseyi yönetimine çalışmaları ve emekleri için teşekkür ederek sözlerine başladı. Yeni dönemde de kendisini başkan seçtikleri için üyelere teşekkür eden Başkan Savaş Kapucu, “Gaziemir’imiz için hep birlikte önemli projelere imza atacağız” diye konuştu. Başkanlık seçimin ardından genel kurul, yürütme kurulunun asil ve yedek üyelerinin seçimiyle devam etti. 


Kent Konseyi Genel Kurulu, Gaziemir Belediye meclis üyeleri ve başkan yardımcıları önceki dönemde kent konseyi yönetiminde ve çalışmalarında yer alanlara teşekkür belgesi vermesiyle son buldu.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.