Gaziemir, ticari gayrimenkulün yükselen yıldızı oldu!

Gaziemir, ticari gayrimenkulün yükselen yıldızı oldu!

Ticari Gayrimenkul Uzmanı Sabri Tavas, Gaziemir'in havalimanına, serbest bölge ve otoban giriş çıkışlarına yakın olması sebebiyle ivme kazandığını söyledi.

Ticari Gayrimenkul Uzmanı Sabri Tavas, Gaziemir'in ticari gayrimenkulde yükselişini sürdürmesine ilişkin değerlendirmesinde "Firmalar pandemide daha fazla üretime geçti. Bu nedenle ticari gayrimenkullere rağbet arttı. Bölgede yer alan ufak ticari alanlarda metrekareler düşük olduğu için firmalar daha büyük metrekarelik yerlere geçiyor. Bölgenin havalimamına yakın olması, serbest bölge ve otoban giriş çıkışlarına yakın olması Gaziemir'e bir ivme kazandırdı. Pandemide bölgenin hız kazandıran yatırımlarına danışmanlık yaptık. Yatırımcıları Gaziemir'e getirerek ivme kazandırdık. Ticari gayrimenkulde uzmanlaştık." ifadelerine yer verdi.

sabritavas1.jpg

"Pancar, Yazıbaşı, İtob, Gaziemir Akçay Caddesi, Karabağlar Yeşillik Caddesi,organize sanayi bölgeleri, Kemalpaşa, Ankara asfaltı üzerinde 'kupon' diye tabir edilen yerlerle ilgileniyoruz" dedi.

Ticari gayrimenkul alanında Sabri Tavas, tecrübesi ve güçlü bağlantıları ile yatırımcılara cazip mülkler sunuyor. Yıllardır sanayici ve yatırımcılara gayrimenkul alanında yön çizen firma, Akçay Caddesi'ne yeni yatırımcılar getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.