Gaziemir'de 'Çetin Ceviz' Oyunu Sahnelendi

Gaziemir'de 'Çetin Ceviz' Oyunu Sahnelendi

Madde bağımlılığının önüne geçmek amacıyla Gaziemir Belediyesi ile Türk Kızılayı Gaziemir Şubesi’nin birlikte düzenlediği ‘Bağımlı olma, bağımsız kal’ etkinliği kapsamında “Çetin Ceviz” isimli oyun sahnelendi. Oyunda madde bağımlılığının sebepleri ve sonu

Gaziemir Belediyesi ile Türk Kızılayı’nın birlikteliği ve Gaziemir Kaymakamlığı’nın desteğiyle “Bağımlı olma, bağımsız kal” isimli etkinlik düzenlendi. Madde bağımlılığının önüne geçmek amacıyla düzenlenen etkinlikte, madde bağımlılığının sebep ve sonuçlarını anlatan ‘Çetin Ceviz’ isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Gaziemir’de iki gün boyunca dört seans halinde sahnelenen oyunu binlerce liseli genç seyretti. Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Kaymakam Yaşar Dönmez, Türk Kızılayı Gaziemir Şube Başkanı Cengiz Oral’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe Türk Kızılayı Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç, Türk Kızılayı Genel Sekreteri Tuncay Kopuz, yönetim kurulu üyeleri ve ilçe şubelerinin başkanları katıldı.

Nazım Hikmet Sahnesi’nde Düş Sahnesi Tiyatro Topluluğu oyuncuları tarafından sahnelenen oyun madde bağımlılığı ve zararları konusunda gençlerin bilinçlendirilmesini amaçlıyor. Gaziemir’de dört seans sergilenen oyunun sanat yönetmenliğini Sibel Aydın üstleniyor. Bir öğrencinin arkadaş ısrarı nedeniyle madde bağımlısı olmasını ve ardından yaşadığı talihsiz olayları işleyen oyun, izleyenlerden tam not aldı.

Oyun sonunda Türk Kızılayı Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç Kaymakam Yaşar Dönmez’e, Türk Kızılayı Genel Sekreteri Tuncay Kopuz da Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a plaket vererek etkinliğe destek verdikleri için teşekkür etti.

c76fdf3a-319a-44e1-9745-de646d0050f8

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.