
Gaziemir'de çevre krizi devam ediyor
AK Parti Gaziemir Belediye Meclis Üyesi Uğur İnan Atmaca, Sarnıç’taki çöp yığınlarını kaldırmayan Başkan Ünal Işık’ı çevre katliamına göz yummakla suçlayarak, "Başkan’ın 1 yılda Gaziemir’i sürüklediği bu uçurumun sonu görünmüyor" dedi.
MEDYA EGE - AK Parti Gaziemir Belediyesi Meclis Üyesi Uğur İnan Atmaca, Sarnıç bölgesinde kamuya terkli bir alanda biriktirilen ve uzun süredir kaldırılmayan atıklar nedeniyle Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık’a sert eleştiriler yöneltti.
Atmaca, yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı;
"Kamuya terkli alanda Gaziemir Belediyesi tarafından biriktirilen bu çöp rezaletini daha önce de dile getirmiş, buradaki atıkların kaldırılmasını talep etmiştik. Saha ziyaretlerimizde Başkan Sn. Ünal Işık’ın 1 yılı aşkın süredir bu konuda hiçbir işlem yapmadığını gözümüzle gördük. Her çıktığı TV programında Emrez eski kurşun fabrikasını dile getiren Başkan, nedense kendi yetki alanındaki çevre katliamlarını görmezden geliyor.
Temel belediyecilik hizmetini dahi yerine getirmekten uzak bu yönetim anlayışı, 1 yılda iflas etti. Çalışanlarına ödeme yapmayan Başkan, o kanal senin bu kanal benim canlı yayından yayına koşturup reklam sevdasıyla kendi kendini başarılı ilan ediyor. Seçim döneminde sahte vaatlerle halkı kandıran Başkan, eski Tansaş arazisini satarak Büyükşehir’e 4 milyarlık yatırım yaptıracağına dair 'La Fontaine’den Masallar' kitabına bir yenisini ekledi.
Sn. Başkan’ın 1 yılda Gaziemir’i sürüklediği bu uçurumun sonu görünmüyor. Artık gerçeklerle yüzleş. Spor sahasının etrafına kendi fotoğraflarını asmakla, reklamla, TV programlarıyla bu işler olmuyor. Gaziemirli hemşerilerimiz hizmet bekliyor. Hizmetsizliğin hangi birini sayalım bilemiyorum ama en azından bu çöp dağlarını toparla. Çevre katliamına son ver. Yaz geldi, havalar ısındı; bir kıvılcım, insanların canına da malına da zarar verir!"
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.