Gaziemir'de Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri başlıyor!

Gaziemir'de Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri başlıyor!

Cumhuriyet’in ilanının 98. yılı Gaziemir Belediyesi’nin düzenleyeceği etkinliklerle kutlanacak.

Medya Ege- Gaziemir Belediyesi’nin düzenleyeceği ve 5 gün boyunca sürecek etkinliklerle coşkuyla kutlanacak. Gaziemir'in farklı noktalarında yapılacak etkinlikler kapsamında çocuk etkinlikleri, dans gösterileri, konserler, söyleşiler, kortej, bisiklet ve araba turları ile film gösterimi düzenlenecek. 25 Ekim’de başlayacak kutlamalar 5 gün boyunca devam edecek.

fcdepdqx0ae2jb1.jpg

Cumhuriyet Çocukları Park Şenlikleri’yle çocuklar bayram coşkusuna ortak edilecek. Çocuklar için birbirinden eğlenceli etkinliklerin yer aldığı Cumhuriyet Çocukları Park Şenlikleri; 25 Ekim Pazartesi günü Emrez Mahallesi Şehit Mithat Karabağ Parkı’nda, 26 Ekim Salı günü Dokuz Eylül Mahallesi’ndeki Kocatepe Zafer Parkı’nda ve 27 Ekim Çarşamba günü de Beyazevler Mahallesi’ndeki Büyükşehir Parkı’nda düzenlenecek. Şenlikler, saat 18.00’de başlayacak.

fcdepdmwyauqz2.jpg
Gaziemir Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Çocuklar hazır mısınız? Cumhuriyet Bayramı etkinliklerimiz başlıyor. 25 - 26 - 27 Ekim tarihlerinde Emrez, Dokuz Eylül ve Beyazevler Mahallerimizdeki "Cumhuriyet Çocukları Park Şenlikleri"ne davetlisiniz" ifadeleri kullanıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.