Gaziemir'de Dünya Dans Günü Kutlandı

Gaziemir'de Dünya Dans Günü Kutlandı

29 Nisan Dünya Dans Günü özel etkinlikle kutlandı. 13 ekibin sahne aldığı etkinlikte modern ve geleneksel dans gösterileri Gaziemirliler'e dans ziyafet yaşattı.

Gaziemir Belediyesi’nin bu yıl ‘Barış için dans’ temasıyla 19’uncusunu düzenlediği Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında 29 Nisan Dünya Dans Günü’ne özel etkinlik düzenlendi. Uluslararası Tiyatro Enstitüsü (ITI) ve UNESCO ortağı sivil toplum kuruluşu olarak kabul edilen Uluslararası Dans Komitesi tarafından belirlenen ‘29 Nisan Dünya Dans Günü’ Gaziemir’de büyük bir coşkuyla kutlandı. İzmir’in dört bir yanından gelen dans ekipleri Festival Alanı’ndaki Kazım Koyuncu Sahnesi’nde performanslarını sergiledi.

26ea7887-58ed-445d-bdd3-2b88c60b33a2

Dünya Dans Günü’nde sahne alan 13 dans ekibi renkli kıyafetleri, hareketli müzikleri ve ışık gösterileriyle muhteşem bir görsel şölen sundu. Profesyonel ve amatör dansçıların aynı sahneyi paylaştığı gecede modern ve geleneksel dans gösterileri sergilendi. Dans ziyafeti yaşayan seyirciler kimi zaman kendilerine ayrılan kısımda kimi zamanda sahneye çıkarak dansçılara eşlik etti, doyasıya eğlendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.