Gaziemir'de şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

Gaziemir'de şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği iftar yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Halil Arda, “Ne yapsak da sizin hakkınızı ödeyemeyiz. Size sahip çıkmak, bizim en kutsal görevimizdir” dedi.

Ramazan ayında düzenlediği iftarlarda yurttaşları aynı sofrada bir araya getiren Gaziemir Belediyesi, bu yıl düzenlediği ilk iftar yemeğinde şehit aileleri ile gazileri ağırladı. Belediye Başkanı Halil Arda’nın ev sahipliğinde, Gaziemir Belediyesi Nikâh Salonu’nda düzenlenen iftara, şehit aileleri, gaziler ile yakınları katıldı.

gaziemirde-sehit-aileleri-ve-gaziler-iftarda-bulustu-9.jpg

Şehitler için duaların okunduğu, hep birlikte oruç açıldığı iftarda konuşan Başkan Halil Arda, “Bu akşam iftar sofrasında sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Sizler, en değerli varlıklarınızı bu vatan için şehit verdiniz. Onların kahramanlıkları bugün bizim varlık nedenimiz. Bu yüzden bizler sizin için ne yapsak da hakkınızı ödeyemeyiz. Şehitlerimizin emaneti olan sizlere ve vatanımız için bedel ödeyen gazilerimize sahip çıkmak bizim en kutsal görevimiz. Her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğim. Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

gaziemirde-sehit-aileleri-ve-gaziler-iftarda-bulustu-3.jpg

Belediye Başkanı Halil Arda’ya çiçek takdim eden Şehit Asker, Şehit Polis Aileleri Derneği Başkanı Adem Tezgel, gazilere ve şehit ailelerine verdiği destek için teşekkür etti.

adem-tezgel-halil-arda.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.