Gaziemirli kadınlar semt evlerinde hem eğleniyor hem de öğreniyor

Gaziemirli kadınlar semt evlerinde hem eğleniyor hem de öğreniyor

Gaziemir Belediyesi’nin kadınların ve çocukların sosyalleşmelerine ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hizmet verdiği Cumhuriyet Semt Evleri’nde kadınlar yeni beceriler elde ediyor.

MEDYA EGE - Gaziemir Belediyesi’nin kadınların ekonomik ve sosyal hayatta daha aktif olmaları için hizmet verdiği, kadınların bakış açılarını geliştirmek için eğitimler ve seminerler düzenlendiği Cumhuriyet Semt Evleri’nde kış dönemi eğitimleri devam ediyor.

semt-evi-2.jpg

Nakış, afrikan sepeti, afgan sepeti, makrome, örgü, su kabağı oymacılığı, ahşap boyama, ahşap yakma, ahşap dağlama, kaat’ı, ipek koza çiçek çalışması, seramik hamuru tablo, titanyum çiçek tablo, resim eğitimleri devame den kurslarda kadınlar aynı zamanda sosyalleşme imkanı da buluyor.

egsfd.jpg

Belediye tarafından yapılan açıklamada “Gaziemirli kadınlar, Cumhuriyet Semt evlerimizde düzenlediğimiz örgü kursları sayesinde hem eğleniyor hem de öğreniyor” ifadelerine yer verildi.

rtfjhngcv.jpg

Kurslara katılan kadınlar, hem sosyalleşerek hem de kurslarda ürettiği ürünleri satarak aile ekonomilerine katkı koymanın mutluluğunu yaşıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.