Gaziler, Başkan Şahin'i Ziyaret Etti

Gaziler, Başkan Şahin'i Ziyaret Etti

Menemen’deki Muharip Gaziler, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’i makamında ziyaret etti.

Gürçayır; “İyi ki Tahir Başkanımız var”


Başkan Tahir Şahin ve ünite müdürleri tarafından kapıda karşılanan Menemenli Gazileri temsil eden Menemen Muharip Gaziler Derneği Başkanı Murat Gürçayır, göreve ilk seçildiği 1999 yılından bugüne Menemenli gazilerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Tahir Şahin’e teşekkür ederek; “Sayın Başkanımız, çok Belediyede görmediğimiz şekilde bize maddi ve manevi yardımlarda bulunuyor. Hiçbir isteğimizi şimdiye kadar geri çevirmedi, bu yönden kendisine her zaman müteşekkiriz. Çok teşekkür ediyoruz. İyi ki; Tahir Başkanımız var” dedi.
 
“Türkiye Cumhuriyeti Devletini sonsuza dek yaşatacağız”
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, aziz şehitlerimiz ve gazilerimizi rahmet ve minnetle andığını ifade eden Gürçayır konuşmasına şöyle devam etti; “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kahraman silah arkadaşları, şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde Türkiye Cumhuriyet Devleti kuruldu ve yoktan bir millet yaratıldı. Bunun kıymetini çok iyi bilmemiz gerekir. Türkiye Cumhuriyetinin bekası için, şanlı bayrağımızın gönderde sonsuza kadar dalgalanması için yine şehit olmaya, gazi olmaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Devletini sonsuza dek yaşatacağız.”
 
 

Aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde Belediye Başkanlığı görevini yapabildiğinin bilinci içerisinde olduğunu söyleyen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; “Şehitlerimizin ve gazilerimizin önüne bir kez daha saygıyla ve minnetle eğiliyorum. Şehitlerimize Allah’tan bir kez daha rahmet diliyoruz. Eğer onlar olmasaydı bugün burada hiçbirimiz olmazdık. Bu vatanın vatan olmasında çok büyük emek ve katkılarınız var” diye konuştu.  
 
Ünlü şairlerimizden Mithat Cemal Kuntay’ın “On beş Yılı Karşılarken” Şiirinden alıntı yapan Başkan Tahir Şahin, “Bayrakları Bayrak Yapan Üstündeki Kandır, Toprak Eğer Üstünde ölen varsa Vatandır” sözlerini hiçbir zaman unutmayacağını söyleyerek; “Elbette ki şehitlerimizin ve gazilerimizin çok büyük emek ve katkıları var bu sözlerin oluşmasında. Şahsım adına hepinize çok teşekkür ediyor, Gaziler Gününüzü kutluyorum. Bizim için çok büyük gururdur, onurdur. Vatanın bölünmez bütünlüğü için, bayrağın gönderde dalgalanması için, vatanın vatan olabilmesi için herkese Allah şehitlik ve gazilik nasip etsin diyoruz ama Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yurtta barış, dünyada barış’ sözünü de unutmadan. Allah hiçbir ülkeye, dünyanın hiçbir ferdine savaş nasip etmesin. Temennimiz budur” dedi. 


Menemenli Muharip Gazilerin Belediye Başkanı Tahir Şahin’i ziyareti, Başkanlık makamında çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.