GDZ Elektrik Dağıtım'dan Yelki'de yatırım

GDZ Elektrik Dağıtım'dan Yelki'de yatırım

GDZ Elektrik Dağıtım, Yelki Mevkiinde gerçekleştireceği yatırımlarla ilgili olarak açıklama yaptı.

GDZ Elektrik Dağıtım, Yelki Mevkiinde gerçekleştireceği yatırımlarla ilgili olarak açıklama yaptı.Açıklamada şu sözlere yer verdiler:

"Yelki halkına duyuru

İzmir Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi'nin (AYKOME) koordinasyonunda yürüttüğümüz ve 18 Ekim’de başladığımız çalışmalar kapsamında Güzelbahçe, Yelki Mahallesi’ne 13 adet yeni trafo merkezi tesis edilecek.  Ayrıca 17 km’lik  havai hat şebekesinin, yeraltı şebekesi olarak tesis edilmesi çalışmaları devam edecektir. Böylelikle bu bölgede kesintilere neden olan alçak gerilim hattı yeraltına alınmış olacaktır.  

Güzelbahçe, Yelki Mahallesi için planlanan yatırım tutarı 7 milyon TL’dir. Yapılacak yatırımlar enerjinin daha kaliteli arzını sağlayacak ve arıza kaynaklı kesintilerin sayısını önemli ölçüde düşürecektir.

Tüm bu çalışmaları bölge halkına rahatsızlık vermeden, duyarlılıkla sonuçlandırmaya çalışıyoruz. Ancak işin doğası gereği istenmeyen rahatsızlıklar olabiliyor. Bunları da en aza indirmeye gayret ediyoruz.

Aralık ayı sonuna kadar yürütülecek çalışmalar süresince Yelki Mahallesi sakinlerimize gösterecekleri anlayış ve sabır için teşekkürlerimizi iletiyoruz."

Metin Demirdağ

Genel Müdür

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.