GDZ Elektrik Dağıtım’ın 7/24 Kış Mesaisi Sürüyor

GDZ Elektrik Dağıtım’ın 7/24 Kış Mesaisi Sürüyor

Ege Bölgesi’nin değişken kış şartları çalışma koşullarını zorlaştırıyor.

GDZ Elektrik Dağıtım, yoğun yağışın ve şiddetli fırtınanın etkili olduğu kış mevsimine yıl boyunca yapılan yatırımlar ve kış döneminde arttırılan ekip ve araç sayısı ile hazır.


GDZ Elektrik Dağıtımın kış döneminde oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçmek ve kesintisiz elektrik hizmeti verebilmek için sorumlu olduğu 2 ilde seferberlik ilan ettiği bildirildi.

Şirketten konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, GDZ Elektrik Dağıtım bölgesindeki 2 ilde sert hava koşullarında ihtiyaç duyulacak malzemelerin tedarik edildiği ifade edildi.

Bu illerde hat ve trafo bakımlarının yapıldığı, yeni hat ve trafo yatırımlarıyla da sorunlu bölgelerin güçlendirildiği ve yoğun kar yağan yerler için de ekip ve araç sayılarının arttırıldığı belirtildi.

Açıklamada; 3,6 milyondan fazla kişiye hizmet verilen bölgede kış döneminde yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek ve kesintisiz elektrik hizmeti verebilmek için seferberlik ilan edildiği vurgulanırken, saha ekiplerinin olası arıza ve kesintilerin giderilmesi için 7/24 çalışmalarını yürüteceği aktarıldı.

Çağrı Merkezi ve Mobil Uygulama ile 24 saat hizmet
 

GDZ Elektrik Dağıtım tarafından yapılan açıklamada bölgedeki tüketicilerin meydana gelebilecek anlık kesintiler ve diğer tüm konularda 0 850 800 0 186 numaralı çağrı merkezini arayarak destek alabilecekleri ve IOS veya Android işletim sistemli tüm cihazlara indirerek ücretsiz olarak kullanabilecekleri mobil uygulama sayesinde de yatırım ve bakım çalışmaları için yapılan planlı elektrik kesintileri hakkında bilgi alabilecekleri, anlık elektrik arızalarını ve sokak aydınlatma arızalarını bildirebilecekleri belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.