Geberit AquaClean Sela ile banyolarda bambaşka bir deneyim…

Geberit AquaClean Sela ile banyolarda bambaşka bir deneyim…

Geberit AquaClean Sela, tasarım ve fonksiyonun mükemmel sentezini banyolarda kurgulamanızı sağlıyor.

Her mevsimin bir güzelliği var… Bu güzellikleri yaşam alanlarımıza kodlamak için ise alternatif ürünler en büyük yardımcımız. Teknoloji ve tasarımın sıra dışı buluşması olan Geberit AquaClean Sela uzaktan kumandası ile kullanıcısını farklı bir deneyimle buluşturuyor. Geberit AquaClean Sela, tasarım ve fonksiyonun mükemmel sentezini banyolarda kurgulamanızı sağlıyor. Dökülen yaprakları ve serinleyen havasıyla karakteristik bir mevsim olan sonbaharda yaşam alanlarımızı değiştirmek isteriz. Bu noktada zamansız tasarımlar, işimizi kolaylaştıran en önemli enstrümanlardan. Hemen hemen her banyo ortamına uyan modern tasarımıyla beğeni kazanan akıllı klozet AquaClean Sela ile Geberit, zamansızlığa meydan okuduğunu kanıtlıyor.

Banyolarda bambaşka bir deneyim…

Tasarım, estetik ve teknolojinin bir bütün olarak ele alındığı AquaClean Sela, nazik ve samimi bir temizlik için kişisel rahatlığa önem verenlere sesleniyor. Uzaktan kumandası ile istenilen fonksiyona kolayca ulaşılabilen her kullanımdan önce ve sonra kendi kendini temizleyen, anlık ısıtıcısı sayesinde istediğiniz zaman taharet suyunu ısıtan akıllı klozet AquaClean Sela, kullanıcısını bambaşka bir deneyimle tanıştırıyor. İlham veren tasarımını teknolojik özellikleriyle birleştiren AquaClean Sela, WhirlSpray taharet teknolojisi sayesinde düşük su tüketimi ile hoş ve kapsamlı bir temizlik sağlıyor. Öte yandan sessiz TurboFlush yıkama teknolojisiyle de Geberit AquaClean Sela, mükemmel hijyenin ismi oluyor.

AquaClean Sela, geceleri kullanıcısını bir ortam ışığıyla karşılamanın ötesinde uzaktan kumandası sayesinde tüm fonksiyonların tek elle kolayca yapılmasına olanak tanıyor. Kullanıcısına kusursuz bir temizlik sunmanın ötesinde Sela her kullanımdan önce ve sonra taharet borusu sterilizasyonu sağlıyor. Mobil telefonunuza indirebileceğiniz uygulama sayesinde de rahatlıkla kontrol edilebilen Geberit AquaClean Sela, Avrupa Ekotasarım koşullarına (ErP yönergeleri) uygun olarak üretiliyor ve enerji tasarrufu sağlıyor. 

Geberit Hakkında: Temelleri 1874 yılında Albert Gebert tarafından atılan Geberit, 1905 yılında ahşap dış kaplamalı ve kurşun armatürlü ilk rezervuarı çalışır hale getirerek ve 1912 yılında patentini alarak tüm dünyada faaliyet gösteren Geberit Grup, Avrupa’da sıhhi tesisat sektörünün lideri konumundadır. Sıhhi tesisat ve vitfifiye alanlarında, özellikle merkez Avrupa’da hemen hemen tüm ülkelerde sektör lideri olarak varlığını devam ettiren Geberit 6 tanesi denizaşırı ülkelerde olmak üzere 29 üretim tesisine sahiptir. Genel merkezi İsviçre’de, Rapperswil-Jona’da bulunan şirket, 50 ülkede, 12,000 çalışanı ile faaliyet göstermektedir. Geberit, 2018 yılında 3,1 milyar CHF net satış açıklamıştır. SIX Swiss Exchange’de listelenmiş olan Geberit hisseleri 2012’den beri de SMI'da (Swiss Market Index) yer almaktadır. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.