Geceleri fırına limon koyup sabaha kadar bekletirseniz...

Geceleri fırına limon koyup sabaha kadar bekletirseniz...

Limonu bütün gece fırında bekletirseniz bakın ne oluyor...

Limonu ortadan kesip gece boyunca fırında bekletmenin ne işe yaradığını duyduğunuzda çok şaşıracaksınız!
Meyve sineği olarak bilinen sirke sineklerinden muzdaripseniz sizler için çok basit ve etkili bir yöntemimiz var. Tek ihtiyacınız olan şey ise bir tane limon ve fırın. İşte sizleri meyve sineklerinden kurtaracak mucizevi yöntem…
 

Nasıl hazırlanır?

Evinizi meyve sineklerinden kurtaracak özel yöntem için gerekli olan tek şey bir adet limon ve bir fırın. Limonu ortadan ikiye ayırın ve fırının içine yerleştirin. Fırının kapağını açık bırakın ve uyuyun.
 

Tüm gece bekletin

Bu basit yöntemde dikkat etmeniz gereken tek nokta limonu tüm gece önceden ısıtılmış  fırın içinde bekletmeniz.  Ancak yatmadan önce fırını kapatmayı unutmayın. Sabah kalktığınızda ısınmış limonun kokusuna gelen sineklerin fırının içinde toplandığını göreceksiniz.

Meyve sineklerinden kurtulun

Sizi meyve sineklerinden kurtarmak için yapmanız gereken son şey ise fırının içini temizlemek. Limon üzerinde biriken sinekleri limon ile birlikte atarak sineklerden kurtulabilirsiniz. Eviniz bu yöntem sayesinde hem sineklerden kurtulacak hem de mis gibi kokacak. Oldukça etkili olan bu yöntemi hemen şimdi denemeye ne dersiniz?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.