Geçmiş olsun, Fatih Terim Hoca

Geçmiş olsun, Fatih Terim Hoca

Türk Macar İşadamları Derneği (TÜMİŞAD) Başkanı Osman Şahbaz, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için açıklamada bulundu.

Türk Macar İşadamları Derneği (TÜMİŞAD) Başkanı Osman Şahbaz,  Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in dün Corona Virüs sonucu pozitif çıkması sonucu şunları söyledi;

 Başkan Şahbaz, '' Covid - 19 teşhisi konularak tedavisine başlanan Türk futbolunda büyük başarılara imza atmış, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Hoca'ya ve Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. En kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyor, en kısa zamanda kendisinde güzel haberler duymayı diliyoruz.
Geçmiş olsun Fatih Terim Hoca, Sen bu zorluğu da aşıp, her zamankinden daha güçlü döneceğine inanıyoruz.
Dünya da Türkiye'de buna şahitlik edecektir. Önce Türk doktorlarımıza güveniyoruz sonrasında da Yüce Allah'a iyileşmen için dua ediyoruz. Kalbimiz ve dualarımız seninle.Geçmiş olsun Fatih Terim Hoca! Bizler millet olarak omuz omuz verdiğimizde neleri başarmadık ki!  Bu Corona Virüsü belasınıda Türk doktorlarının gayreti ve milletçe üstesinden geleceğiz. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Seninleyiz Hocam'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.