Gediz Elektrik'in aydınlatma direkleri tehlike saçıyor

Gediz Elektrik'in aydınlatma direkleri tehlike saçıyor

Gediz Elektrik A.Ş sorumluluğundaki aydınlatma direklerinin açık kapakları tehlikeye davetiye çıkarıyor. Yağışlı havada direğe bağlanan Martı scooterları kullananlar için de elektrik çarpma riski bulunduran açık kapaklara, vatandaşlar isyan etti.

MEDYA EGE - Son zamanlarda popüler hale gelen Martı scooterlar, pek çok şehirde özellikle gençler tarafından ve kısa mesafeli yolculuklar için tercih edilen bir ulaşım aracı haline geldi. Scooterları, gitmek istedikleri konuma vardıklarında belirlenen kurallar çerçevesinde, uygun noktalara, özellikle de aydınlatma direklerine park eden kullanıcılar, Gediz Elektrik A.Ş sorumluluğundaki direklerin açık kapakları nedeniyle, riskli durumlarla karşı karşıya kalıyor.

whatsapp-image-2023-12-22-at-12-12-51.jpeg

Medya Ege Whatsapp ihbar hattımıza konuya ilişkin şikayetlerini bildiren vatandaşlar, İzmir'in Konak ilçesi Mithatpaşa Caddesi'nde kapakları takılmamış elektrik direklerine park edilen Martı scooterların görüntülerini ileterek duruma isyan etti.

whatsapp-image-2023-12-22-at-12-12-53-1.jpeg

Gazetemiz aracılığıyla Gediz Elektrik'e seslenen vatandaşlar, can güvenliğini tehdit eden ve firmanın müdahale etmediği bu skandal duruma, "Aydınlatma direklerine enerji sağlayan kablolar ve sigortalar, çocukların ulaşabileceği bir yükseklikte ve açıkta duruyor. İnsanların, özellikle de çocuk ve gençlerin hayatını riske atıyorlar. Yağmurlu havada buraya bağlanan Martı'lar için de çok büyük bir risk. Bu ulaşım araçlarından faydalanmak isteyen insanlara, gençlere elektrik çarpabilir. Bu durum bizi gerçekten huzursuz ediyor. İnsan hayatı bu kadar önemsiz mi? Ölüm riski taşıyan bu tehdide nasıl göz yumulabiliyor? Bu duyarsızlığa bir son versinler artık" ifadeleriyle tepki göstererek; yetkililere, gerekli işlemleri gerçekleştirmeleri için çağrıda bulundular.

whatsapp-image-2023-12-22-at-12-12-53.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.