Geleceğin bilim insanları Bayraklı'da yetişiyor!

Geleceğin bilim insanları Bayraklı'da yetişiyor!

Bayraklı Belediyesi tarafından, 100. Yıl Matematik ve Zeka Oyunları Parkı'nda Bilim Atölyesi gerçekleştirilecek.

MEDYA EGE - Bayraklı Belediyesi, modern görünümü, yürüyüş yolları, yeşili, oyun grupları ve kafeteryasıyla İzmir'de tek olan, 100. Yıl Matematik ve Zeka Oyunları Parkı'nda yürüttüğü etkinlik ve atölye çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda belediye, farklı yaş gruplarına seslenen ve eğlendirerek öğreten Matematik ve Zeka Oyunları Parkı'nda Bilim Atölyesi düzenleyeceğini duyurdu.

Kontenjanı 10 kişi ile sınırlı atölye etkinliği, 7 - 9 yaş grubuna yönelik olarak 14 Kasım Salı günü iki grup halinde gerçekleştirilecek. 1.Grup 13.00 - 13.40; 2.grup ise 14.00 - 14.40 saatleri arasında atölyeden faydalanabilecek.

Atölyeye kayıt olmak ve/veya detaylı bilgi almak isteyenler 0232 477 20 00 numaralı hat üzerinden belediyeye ulaşabiliyor.

Bayraklı Belediyesi'nin sosyal medya hesabından atölye etkinliğine ilişkin yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi:

"100. Yıl Matematik ve Zeka Oyunları Parkımızda 14 Kasım Salı günü çocuklarımıza hem eğlenip hem de öğrenecekleri Bilim Atölyesini hazırladık. Geleceğin bilim insanları olmaya hazır mısınız?"

f-z1bdtwyaitc2o.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.