Geleceğin Liderleri Kula Jeoparkı’nı Gezdi

Geleceğin Liderleri Kula Jeoparkı’nı Gezdi

Kula Belediyesi, Salihli Bilim Sanat Merkezi Liderlik Atölyesi öğrencilerinin düzenledikleri kültür gezisi kapsamında Kula’yı gezdirdi.

Salihli Bilim Sanat Eğitim Merkezi Liderlik Atölyesi öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Kula'nın tarihi mekanları ve doğal güzelliklerini ziyaret etti. Küçük liderler, tarihte çeşitli uygarlıkların izlerini taşıyan, Türkiye’nin en genç volkanik sahasına sahip ve tarihi evleri ile ün kazanmış yerleşim alanlarından biri olan Kula'yı yakından inceleme fırsatı buldu. Geziye katılan öğrenciler, tarihi Kula Evleri, çukur çeşmeler, tarihi Kula çarşısı ve Jeopark alanı gibi ilçenin birçok tarihi yeri ve doğal güzelliklerini Kula Belediyesi'nin tahsis ettiği rehber eşliğinde gezdi.

Kula’da bulunmaktan ve güler yüzlü bir ekip tarafından ağırlanmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden geleceğin lider adayları, kendilerini Kula’da en güzel şekilde ağırladıkları için Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a teşekkür etti. İlçeyi turlayan öğrenciler, cep telefonlarıyla Kula’nın güzelliklerini fotoğraf ve video çekerek ölümsüzleştirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.