Geleceğin sanatçıları ve bilim insanları BİLSEM'de yetişiyor

Geleceğin sanatçıları ve bilim insanları BİLSEM'de yetişiyor

Karşıyaka Bilim ve Sanat Merkezi’nde geleceğin bilim ve sanat insanları yetişiyor.

Karşıyaka’da bulunan özellikli okullardan biri olan BİLSEM’de (Karşıyaka Bilim ve Sanat Merkezi) 16 öğretmen ile genel yetenek, müzik ve resim dalında 303 öğrenci geleceğin bilim ve sanat insanı olarak yetiştiriliyor.

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nalan Kumray Cin ile birlikte BİLSEM’e giderek öğrencilerle bir araya geldi.

Kaymakam Demir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadıoğlu bilgisayarda Robotik Kodlama ile oyunlar üreten öğrencilerden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı, onlarla sohbet etti. Piyano çalan öğrencileri dinledi.

Daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Demir ve beraberindekiler Okul Müdürü Kemal Bulut ile öğretmenlerle bir süre sohbet ederek, istekleri olup olmadığını sordu.

dsc-0276.jpg

“ÜLKEMİZİN KALKINMASI İÇİN BİLİM VE SANATI ÖNEMSEMELİYİZ”

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir bir ülkenin kalkınmasında bilimin ve sanatın önemine değindi. “Ülkemizin kalkınması için bilim ve sanatı önemsemeliyiz” diyerek, bu okuldaki öğrencilerle gelecek için yakından ilgilenilmesi gerektiğini söyledi.

dsc-0266.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.