Gelecek Partili Balcı'dan 29 Ekim mesajı!

Gelecek Partili Balcı'dan 29 Ekim mesajı!

Gelecek Partisi İzmir Gençlik Kolları Başkanı Nail Ege Balcı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gelecek Partisi İzmir Gençlik Kolları Başkanı Nail Ege Balcı, mesajında, milli mücadele yıllarının zaferle sonuçlanıp Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurulmasıyla birlikte, Türk milletine armağan edilen Cumhuriyet Bayramı’nın yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

ege-balci-6.jpeg

Gelecek Partisi İzmir Gençlik Kolları Başkanı Nail Ege Balcı, “Gazi Mustafa Kemal’in ‘En Büyük Eserim’ dediği cumhuriyet değerlerinin etrafında gençlik olarak 98 yıldır belki de hiç olmadığı kadar kenetlendiğimiz bir dönemdeyiz. Ülkemizin geleceği konusunda en büyük güvencemiz olan genç kardeşlerimize bu dönemde çok büyük görevler düşüyor. Genç kardeşlerimin, bu yolda en yüksek iradeyi ortaya koyacaklarına eminim. Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan medeniyetin en büyük mirasçıları olarak, devraldığımız bu değerli mirası aynı yüksek ruh ve şuurla her geçen gün daha da güçlendirerek ülkemizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımaya kararlıyız. Bu azim ve kararlılıkla sorumluluklarımızı yerine getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Sözlerine devam eden Başkan Balcı, “ Bu duygularla Cumhuriyet Bayramı'mızı yürekten kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimizi minnetle ve şükranla yad ediyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum