Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı "Cem Kavur"

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı "Cem Kavur"

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı da belli oldu. Genel merkez tarafınca yapılan istişareler sonucu İzmir Kurucu İl Başkanı olarak Cem Kavur atandı. 

Gelecek Partisi’nde İzmir İl Başkanlığı görevi verilen Cem KAVUR sosyal medya hesabından yaptığı ilk açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“YAPILAN İSTİŞARELER SONUCUNDA VE SAYIN GENEL BAŞKANIMIZIN TAKDİRLERİYLE GELECEK PARTİSİ İZMİR KURUCU İL BAŞKANI OLARAK ATANMIŞ BULUNUYORUM. GÜVEN VE TEVECCÜHLERİ NEDENİYLE KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Türkiye'mizin batıya açılan yüzü ve Ege’mizin incisi İzmir’imizde beni bu önemli göreve layık gören başta Genel Başkanımız Sn. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu olmak üzere, desteğini bizden hiç esirgemeyen Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanımız Sn. Selçuk Özdağ’a, Genel Başkan Danışmanımız ve Kurucular Kurulu Üyemiz Sn. İbrahim Turhan’a, Ege Bölge koordinatörümüz Sayın Ömer Ünal'a, il koordinatörümüz Sayın Gizem Satıoğlu' na ve tüm yol arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Partimizin kuruluşundan bu yana sokağın nabzını dikkatlice gözlemledik. Aylardır sahada çalışmalarımızı yürütüyoruz. Partimize karşı İzmir’de büyük bir teveccüh var. Toplumun her kesiminden ve çok farklı siyasi yapılardan vatandaşlarımız bize ulaşıp üye olmak istediklerini bildiriyor. İzmir’de gerçekleştirdiğimiz toplantılara büyük ilgi var. Binlerce üyelik talebi geldi. Bizim için birinci hedef İzmir’in tüm ilçelerinde ivedilikle tabelamızı asmak ve yönetimlerimizi oluşturmak. Teşkilatlar kurulduktan sonra da mahallelere uzanacak bir ağ kurulacak.

Siyaset birbirine inanmış insanların ortaya koyduğu bir iştir. Bu yola inandığımız insanlarla çıktık. En büyük sevinç kaynağım budur. İzmir’de önce gönüllere talibiz.

Değerli dostlarım, bize bir görev tevdi edildi. Sizlerin desteği ile bunu layıkıyla yapmaya çalışacağız.

Bu süreçte gerek telefon ile gerekse sosyal medyadan desteğini esirgemeyen siz değerli dostlarıma çok teşekkür ederim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.