Gelecek Partisi İzmir'den Anneler Günün'ne özel gül ve maske!

Gelecek Partisi İzmir'den Anneler Günün'ne özel gül ve maske!

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Başkanlığı, Anneler Günü nedeniyle gül ve maske dağıttı

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olduğu için Anneler Günü’nü  8 Mayıs Cuma günü kutlayan Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı, Sosyal politikalar Başkanı Mehtap Çakıroğlu’nun organize ettiği Anneler Günü etkinliği sebebiyle bünyesinde oluşturulan 10 ekip ve her ekibin başında bir il başkan yardımcısı ile İzmir Konak Meydanı’nda ; Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu’nun mektubuyla beraber gül ve maske dağıtıp partilerini İzmirli vatandaşlara anlattılar. 

whatsapp-image-2020-05-08-at-17.55.36.jpeg

Bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum diyerek konuyla ilgili açıklama yapan Gelecek Partisi İzmir Sosyal Politikalar Başkanı Mehtap Çakıroğlu, “Tüm annelerimiz bir çiçektir. Biliyoruz ki onlar bu güllerden daha fazlasını hak ediyorlar. Türk milleti olarak anneye verdiğimiz değerinin bir sembolü olarak aziz yurdumuzun bir adı da Anadolu’dur. Annelerimizin hiçbir zaman haklarını ödeyemezsek te en azından dağıttığımız güller ve maskelerle gönüllerini alalım istedik. Bunun yanında Sayın genel Başkanımızın annelerimize mektubunu dağıttık” dedi.

cem-kavur-mehtap-cakiroglu.jpeg

Sözlerine devam eden Mehtap Çakıroğlu, “İl Başkanımız Cem Kavur, Kadın Kolları Başkanımız Selda Eren, , Siyasi İşler Başkanımız Onur Sivaslı, Teşkilat Başkanımız Hakan Yazar, Mali İşler Başkanımız Ali Sungur ve Yardımcısı Osman Yumuk,  Kültür ve Sanat Politikaları Başkanımız Murat Atar, Yönetim Kurulu üyemiz ve Roman Masası Başkanımız Aşkın Özbaylar, Dış ilişkiler Bşkn Yrd. Emre Tabanlar ve İl Özel Kalem’imiz Güner Tombak’ının başlarında yer aldığı on ayrı partili ekip oluşturduk. İl başkan yardımcılarımız oluşturduğumuz bu on ayrı ekiple İzmir Konak Meydanı’nda dört koldan anneler günü için İzmirli kadınlarımıza partimizi anlatıp anneler günü hediyesi olarak gül, maske ve Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun mektubunu dağıttık. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte İzmirli vatandaşların Gelecek Partisi ile ilgili sorularını cevaplandırdık” dedi. 

toplu-foto-004.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.