GELECEK PARTİSİ’NDEN CHP VE İYİ PARTİ’YE NEZAKET ZİYARETİ

GELECEK PARTİSİ’NDEN CHP VE İYİ PARTİ’YE NEZAKET ZİYARETİ

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı, İzmir’deki siyasi partilere nezaket ziyaretlerine başladı. 

İlk olarak Çankaya’da bulunan komşu il başkanlıkları ile başlayan ziyaretlerin birincisi karşı binada bulunan CHP İzmir İl Başkanlığı oldu. Daha sonra da  kısa bir süre önce il sekreteri vefat eden İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’na taziye ziyaretinde bulunuldu. 

 İLK ZİYARET KOMŞU CHP’YE

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cem Kavur ve Yönetim Kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i makamında ziyaret etti. Yücel, Gelecek Partisi’ni il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Gelecek Partisi'nin Türkiye’nin demokrasisine ve çok sesliğine önemli bir katkı koyacağına inandığını söylerek şunları ifade etti: Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Sayın Cem Kavur’u ve yönetim kurulunu ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Yeni kurulan partilerine ve kendilerine başarılar diliyorum. Biz demokrasiye ve çok sesliliğe inanan bir anlayışa sahibiz. Bu bağlamda Gelecek Partisinin kurulmasını önemsiyor, kendilerinin Türkiye’nin demokrasisine ve çok sesliğine önemli bir katkı koyacağına inanıyorum”

 KİMSE İZMİR’E ATILACAK İFTİRALARA İNANMAZ

Kavur, ziyarette şu açıklamaları yaptı: “Bugün Cumhuriyet Halk Partisinin Sayın İl Başkanına ve yönetim kuruluna bir nezaket ziyareti gerçekleştiriyoruz. Bu ziyarette aynı zamanda İzmir için yapılacak her çalışmaya destek vermeye hazır olduğumuzu da Sayın Deniz Yücel’e  ilettik. Siyaset farklı bir mecra ama hepimizin ortak amacı İzmir’e ve İzmirlilere hizmettir. İzmir’i ilgilendiren konularda her türlü desteği vermeye hazırız. Son günlerde İzmir üzerinde oynanan bir oyun söz konusu. Bu İzmir üzerinden yerel yönetimleri hedef alan bir provokasyon gibi gözüküyor. Birileri İzmir üzerinden bu tür oyunlarla Anadolu’ya “bakın gördünüz mü seçim kaybettiğimiz şehirlerde camilerden şarkı çalınıyor” mesajı vermeye çalışıyor gibi. Daha öncede bir siyasi partiden milletvekili adayı olan Zekiye Çomaklı’nın İzmirlilere hakaret ettiği videosuyla bu algıyı oluşturulmaya çalışılmıştı. Kendisi hakkında Türkiye’deki ilk suç duyurusunda partimiz bulunmuştu.  Türkiye bilir ki, İzmir’de herkes dini inançlara saygılıdır ve özgürce inancını yaşar. İzmir inanca en büyük değerin verildiği ve en çok saygının gösterildiği kenttir. Kimse İzmir’e atılacak bu iftiralara inanmaz, yapılan bu provokasyonlarla kurulmak istenen tuzağa da düşmez. Tüm siyasi partilerden ricamız, İstiklal Savaşı’nı başlatan ve bitiren bu güzel şehrimize gündelik siyasi hesaplarla yakıştırılmak istenen bu olumsuz algılara izin vermemesidir”

 İYİ PARTİ’YE TAZİYE ZİYARETİ 

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cem Kavur ve Yönetim Kurulu üyeleri ikinci ziyaretlerini, İl Sekreteri Dündar Tanrıverdi'nin vefatı sebebiyle İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'na taziye ziyareti şeklinde gerçekleştirdi.

 İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar,Gelecek Partisi’ni il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kırkpınar; “"Öncelikle bütün baskılara ve oluşturulmaya çalışılan korku atmosferine rağmen partinizin kuruluşu sebebiyle sizi tebrik ederim. Bizde aynı yollardan geçtiğimiz için ülkenin bu şartlarında yaşadığınız ve yaşatılan sıkıntıları anlayabiliyorum. Yeni partilerin siyasi arenada yer almasının ülkemiz açısından iyi olacağına inanıyorum. Çeşitlilik güzel şeydir, tekçiliğin Türkiye'yi ne hale getirdiği ortada. Ayrıca Sayın Cem Kavur’un il başkanı olarak atanması da.beni oldukça memnun etti. Kendisini İzmir’in siyasi ve cemiyet hayatından uzun yıllardır tanıyorum. Eski dostumdur. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum” dedi.

 İYİ Parti İzmir İl Sekreteri Dündar Tanrıverdi'nin korona virüsünden vefatı sebebiyle başsağlığı dileyerek sözlerine başlayan Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cem Kavur’da, “İl Sekreteriniz Dündar beyin vefatını büyük bir teessürle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet, başta ailesine, sizlere ve partinize başsağlığı diliyoruz.” dedi.

 Ziyaretlerine diğer partiler ile de devam edeceğini söyleyen Başkan Kavur, “ İzmir’deki tüm siyasi partilere nezaket ziyaretlerinde bulunmayı planlıyorum. Ülkemiz çok fazla kutuplaştı. Siyasetin dili sertleşti Biz bunu ülkemizin toplumsal barışı için tehlikeli buluyoruz. Bu dilin yumuşaması ve karşılıklı iletişimin kopmaması için siyasi partilere ziyaretlere başladık. Bugün bu ziyaretlere il binamızın komşuları olan İYİ Parti ve CHP ile başladık. Bu ziyaretlerimiz diğer partiler ile de devam edecek. Geçtiğimiz Cuma günüde annesinin vefatını derin bir üzüntüyle öğrendiğim AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile telefonda görüştüm. Kendisine de taziye ziyaretinde bulunmayı planlıyorum” dedi.

cem-kavur-husmen-kirkpinar-(iyi-parti).jpegchp-ziyareti.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.