Gelecek Partisi'nden İzmir’e özel 23 Nisan kutlaması!

Gelecek Partisi'nden İzmir’e özel 23 Nisan kutlaması!

Gelecek Partisi İzmir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı

Yeni tip Koronavirüs salgını önlemleri nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, bu yıl okullarda değil, evlerde yapılacak. Bu sebeple Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı çocuklara Türk bayrakları ile çeşitli hediyeler dağıttı. Ayrıca il başkanlığı tarafından 23 Nisan coşkusunu ekranlar aracılığıyla her eve taşımak için kapsamlı bir hazırlık yapıldı. Birim Başkanlıkları tarafından hazırlanan videolu kutlama mesajları dışında ayrıca İzmir’e özel 23 Nisan Kutlama videosu hazırlandı. Bunun yanı sıra çocuklardan sosyal medya üzerinden gelen videolu kutlama mesajları da yayınlanmaya başlandı.

 

SALGIN, COŞKUMUZU GÖLGELEYEMEDİ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cem Kavur, “Çocuklar, 23 Nisan hazırlıklarına başladı. Evlerin pencereleri, sınıf pencereleri gibi süsleniyor. Odalar ve balkonlar Türk bayraklarıyla donatılıyor. Ne mutlu ki Kovid 19 salgını milli coşkumuzu gölgeleyemedi. Bu süreçte özellikle İzmir’imizle bir kez daha iftihar ettik. Bayraklarla donatılan balkonlar ve pencereler ile şehrimiz adeta bir gelincik tarlasına döndü. Kovid salgını sebebiyle bu yıl bayramımızı meydanlarda kutlayamasak ta bunun bir engel teşkil etmemesi için sosyal medya üzerinden birçok video hazırladık. Ana kadememiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız kutlama videoları hazırladı. Ayrıca il başkalığımız olarak İzmir’e özel 23 Nisan kutlama videoları çektik.  Gençlerimizden gelen kutlama videolarını sosyal medya hesaplarımızdan yayına aldık. Kovid 19 salgını bugünlerde ne kadar moralimizi bozsa da olumsuz her durumun üstesinden rahatlıkla geliriz. Yeter ki ülkemizin geleceği olan gençler ve çocuklar demokratik ve bilimsel eğitimle yetişsin, hukuk devleti ilkesinden ödün verilmesin” dedi.

haber-gorsel.2.png

ANLAMI DERİNDİR

Sözlerine devam eden Başkan Kavur, “ İzmir Balkan kökenli vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı bir şehirdir. Birçok vatandaşımız mübadeleyle veya muhacir olarak adalardan ve balkanlardan geldi. Girit’ten, 12 Adalar’dan, Batı Trakya’dan, Mora’dan, Teselya’dan ve Makedonya Bölgesinden; kısacası ağırlıklı olarak bugünkü Yunanistan sınırları içinde kalan yerleşim yerlerinden gelen insanlar bir günde evlerini bıraktılar Ben bir göçmen olarak vatansız kalmanın, vatan özleminin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Bizler bir günde vatansız, devletsiz, bayraksız, ezansız kalanların çocuklarıyız. O yüzden Ulusal Egemenlik Bayramının manevi anlamı iç dünyamda oldukça derindir. Kadın Kolları Başkanımız Selda Eren’de Selanik göçmeni olarak aynı acılardan gelmiştir. Bizler için ne vatan kelimesi sıradan bir kelimedir, ne de Mustafa kemal ismi sıradan bir isimdir. Bizler ulusal egemenliğimizin ilelebet devamı için geleceğimizin teminatı olan gençlerimize güveniyoruz.  Kurtuluş Savaşımızın tüm şehitlerini, gazilerini ve kahraman komutanlarını saygıyla anıyoruz. Bağımsızlığımız ve Ulusal Egemenliğimizin 100’üncü yılı kutlu olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.