Gelecek Turizmde ile 10 Yıl 10 Şehir 10 Hikaye

Gelecek Turizmde ile 10 Yıl 10 Şehir 10 Hikaye

İzmir, "Seferihisar'ın Geleneksel Mutfağı" projesiyle Gelecek Turizmde'nin "10 Yıl 10 Şehir 10 Hikaye" adlı kitapta yer aldı

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ile Anadolu Efes ortaklığında sürdürülebilir turizm projeleri ile yerel kalkınmaya destek olan “Gelecek Turizmde”nin 10’uncu yılı anısına yayınlanan “10 Yıl, 10 Şehir, 10 Hikaye” kitabı, okurlarla buluştu.

Türkiye’nin en uzun soluklu kurumsal sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Gelecek Turizmde ile İzmir’de desteklenen “Seferihisar’ın Geleneksel Mutfağı” projesinin hikayesi, S.S. Hıdırlık Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Neptün Soyer, Yavaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Bülent Köstem, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Nazan Turhan tarafından anlatıldı. Mustafa Seven’in fotoğraflarıyla renklenen “10 Yıl 10 Şehir 10 Hikaye” adlı kitapta Sunay Akın da proje ile ilgili izlenimlerini paylaştı. Akın projeye dair izlenimlerini şöyle özetledi; “Adını gökyüzünden alan bir kadının, karanlığa mahkum edilen nice kadına nasıl hayal kurmayı öğrettiğine tanık oldum.”.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.