Gelinine kızdığı için yavru kediyi parçalara ayırdı

Gelinine kızdığı için yavru kediyi parçalara ayırdı

Böyle vahşet görülmedi!

Adana'da yaşayan A.U, vahşiliğiyle 'Yeter artık' dedirtti. Davalık olduğu gelini Zeytin U'yu tehdit eden A.U., torunlarının gözü önünde yavru bir kediyi parçalayarak katletti. Torunlarını da tehdit eden vahşi insan, hayvanlarla ilgili yasadaki boşluktan faydalandı ve serbest bırakıldı.

Ajanimo’nun haberine göre, olay Adana Yüreğir'de meydana geldi. Eşi cezaevinde olan Zeytin U., kayınpederlerinin arsasının üstüne yaptıkları ev yüzünden A.U. ile mahkemelik oldu. Davanın nedeni kayınpeder A.U.’nun söz konusu evin tapusunu diğer oğlunun üzerine yapması ve gelini Zeytin U.'dan 10 bin TL para istemesiydi.

Mahkeme sürerken A.U., gelini Zeytin’i tehdit etti ve üzerinde baskı kurmaya çalıştı. Zeytin U. ve çocukları, birçok kez A.U.'yu şikayet etti. Hatta şahıs için uzaklaştırma kararı alındı. Ancak hiçbiri fayda etmedi.

Vahşi kayınpeder, son olarak geçtiğimiz 19 Mart’ta Zeytin U.’nun evine gitti ve besledikleri yavru kediyi oğlu S.U. ile birlikte, torunlarının gözü önünde parçalara ayırarak öldürdü. Ardından kedinin cesedini evin çatısına attı ve evdekilere “Sizi de böyle parçalara ayıracağım” diyerek tehdit etti.

‘GELİNDEN ÇAĞRI: YARDIM İSTİYORUZ’

Çocuklarının ve kendisinin çok korktuğunu belirten Zeytin U., “Çocuklarımın psikolojisi bozuldu, beslediğimiz kedinin bu şekilde öldürülmesi onları çok etkiledi. Yardım ve adalet istiyoruz” çağrısında bulunurken, A.U ve oğlu S.U'ya ‘Tehdit ve Mala Zarar Vermek'ten işlem yapıldı. İki cani ardından serbest kaldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum