Gelirleri AFAD'a gidecek

Gelirleri AFAD'a gidecek

8 kanal depremin yaralarını sarmak için gelirlerinin AFAD'a bırakılacağı bir ortak yayın gerçekleştirecek.

Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği, binlerce bina ve iş yerinin yıkıldığı depremlerin ardından arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

deprem3.jpeg

Tüm Türkiye'nin gözü kulağı deprem bölgesinden gelen haberlerde. Bu yüzden bazı televizyon kanalları ortak yayınlar yaparak 'Deprem Özel' programları yayınlıyor. Ancak bu kez slogan 'Türkiye tek yürek' ve konu yardımlaşma! Televizyon Yayıncıları Derneği tarafından alınan kararla 8 televizyon kanalında yardım gecesi düzenlenecek. Ortak yayın şeklinde düzenlenecek yardım gecesinin sloganı 'Türkiye Tek Yürek' olacak. Depremin yıkıcı etkilerinin görüldüğü Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'nın dahil olduğu afet bölgesinde çok sayıda yıkılmış ve hasar görmüş bina yer alıyor.

Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği afet bölgesindeki depremzedelerin yaralarını sarmaya katkıda bulunmak için düzenlenen geceye televizyon kanalları davet edildi. 8 kanal ortak yayınla izleyiciye ulaşacak. Televizyon Yayıncıları Derneği tarafından planlanan yardım gecesi: FOX, Star TV, ATV, Show TV, Kanal D, Kanal 7 ve TRT televizyonlarında ortak yayın şeklinde gerçekleşecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.