Gelişmiş Buz Başlık İle  Buz Lazer Epilasyon Keyfi

Gelişmiş Buz Başlık İle  Buz Lazer Epilasyon Keyfi

Teknolojideki hızlı gelişim lazer epilasyon teknolojileri de yansıyor.

Uzun yıllar süren araştırmalar sonucu geliştirilen buz başlık, Buz Lazer günümüzün ‘’En Gelişmiş Lazer Epilasyon Yöntemi’’ olarak kabul ediliyor. Bunda Buz Lazer sisteminin kullandığı yenilikçi teknolojilerin payı kuşkusuz çok büyük. Bu teknolojik yenilikleri sizler için araştırdık.

Soprano ICE Platinum | Buz Lazer Platinum Cihazı - Buz Lazer

Buz Lazer Avantajları 

Günümüzde mümkün olan en güvenli ve en kapsamlı lazer epilasyon hedefiyle geliştirilen Buz Lazer, 80’nin üzerinde ülkede uygulanıyor. Buz Lazer, Soprano Ice serisi lazer epilasyon cihazlarını kapsayan patentli bir marka. Diyot lazerin tedavi kapsamını konfor ile birleştiren Buz Lazer, yenilikçi bir sistem ve gelişimine sürekli devam ediyor; Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium 3 dalga boyunu aynı sistemde sunuyor. Alexandrite + Diyot + Nd.YAG dalga boylarının aynı sistemde olmasının gücüyle tüm cilt tiplerinde güvenle uygulama yapılabiliyor. Aynı zamanda ince kıllar dahil tüm kıl tiplerinde etkili sonuçlar alınıyor. 

Buz başlık, buz Lazer gelişmiş bir soğutma sistemi olan Ice Teknolojisi sayesinde ağrısız, acısız bir lazer epilasyonu mümkün kılıyor. Patentli bu soğutma sistemi cildi tüm uygulama boyunca -3 dereceye kadar soğutuyor. Cilt sürekli serin tutuluyor ve cilt yüzeyi korunuyor. Ice teknolojisi cilt yüzeyini soğutarak hem yüzeysel yanıkları önlüyor hem de neredeyse tamamen ağrısız ama etkili bir lazer epilasyona olanak sağlıyor. Buz Lazeri diğer sistemlerden ayıran en önemli özelliği bu gelişmiş soğutma sistemi. Tedavi başlığı cilde temas ettiğinde buz gibi serin bir his bırakıyor ve tedavi esnasında ısı hissedilmiyor. 

Buz Başlık,Buz Lazer SHR adı verilen patentli bir uygulama tekniği kullanıyor. Bu teknik ülkemizde ‘’ütüleme lazer epilasyon’’ olarak biliniyor. Bu uygulama tekniğinin mucidi firma tarafından geliştirilen Buz Lazer adeta masaj konforunda bir lazer epilasyona olanak tanıyor. Kılların kademeli olarak ısıtıldığı bu teknikte çevre doku korunuyor ve yan etki riski minimuma iniyor. Buz Lazer epilasyonun ağrısız olmasını sağlayan bir diğer unsur da bu uygulama tekniği.

Buz Lazer Yaz Aylarında da Uygulanabiliyor

Buz Lazer, bronz ten dahil tüm cilt tiplerinin epilasyonunda FDA onayına sahip bir sistem. Ice Teknolojisi ve patentli uygulama tekniği ile Buz Lazer tüm cilt tiplerinde her mevsimde güvenle uygulanabiliyor. Birçok geleneksel lazer epilasyon yöntemi yaz aylarında uygulanamıyor, cilt renginin açılmasını beklemek gerekiyor. Yaz aylarında da güvenle uygulanabilen Buz Lazer, bu sorunu ortadan kaldırarak büyük avantaj sağlıyor. Buz Lazer ile yaz aylarında da lazer epilasyon seanslarına devam edilebiliyor.

Hakkında birçok klinik çalışma bulunan Buz Lazer, ince kıllar dahil tüm kıl tiplerinde etkili ve kalıcı sonuçlara sahip. Etkili ve konforlu bir lazer epilasyon için ideal bir yöntem olan Buz Lazer, erkekler tarafından da yoğun olarak tercih ediliyor. Buz Lazer özel bir yüz ucuna sahip. Bu uç ile burun içi ve kulak içindeki tüylerin epilasyonunu da mümkün kılıyor. Sakal şekillendirme, kaş ortası gibi hassasiyet gerektiren alanların epilasyonu da bu uç yardımı ile pratik bir şekilde yapılabiliyor.

Buz Lazer, başarısından dolayı oldukça fazla taklit edilen bir marka. Buz Lazer isminin birçok sistem tarafından kullanıldığını duyuyoruz. Bu da kafa karışıklığına yol açıyor. Oysa Buz Lazer sadece Soprano Ice serisi lazer epilasyon cihazlarını kapsayan patentli bir marka. Bu nedenle  www.buzlazer.com web sitesini ziyaret ederek gerçek Buz Lazer merkezlerine ulaşmanızı tavsiye ederiz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.