Gemi Turları ile Nereye Gidilebilir?

Gemi Turları ile Nereye Gidilebilir?

En eğlenceli ve dolu dolu programlara sahip, çokça tercih edilen gemi turları birçok ülkeyi kapsayan paketlerle ilgi görüyor. Avrupa’da, Uzakdoğu’da veya İskandinavya’da birden fazla limana yanaşan gemiden inip birçok şehri gezme olanağınız olabilir.

Seyahatiniz boyunca yeni yerler keşfetmenin yanı sıra denizde veya okyanusta uzun yolculuklar yapmak ruhunuzu dinlendirecek. 

Vizesiz Yunan Adaları: Yunanistan’ın harika adaları Santorini, Mykonos, Rodos ve diğerlerine gidebileceğiniz turlar sizi bekliyor. Yunan adalarını gezmenin birçok yolu var. Bazılarında gemide konaklayarak vizesiz bir şekilde adaları gezebiliyorsunuz. Limanda yer alan gemiden istediğiniz gibi adaya geçerek doğal güzelliklerle baş başa kalabilirsiniz. Çok fazla adayı gezme imkanınızın bulunduğu gemi turları müthiş bir tatil deneyimi sunuyor. Hem kısa mesafede olması hem de vize derdinin olması Vizesiz Yunan Adaları seçeneğini oldukça popüler yapıyor. Santorini ve Mykonos gibi dünyanın dört bir yanından ziyaret edilen bu harika destinasyonların erken rezervasyon fırsatlarını kaçırmayın!

Uzakdoğu Turları: Singapur, Malezya, Tayland... Rüyaların ülkesine, tamamen farklı bir kültüre gemiyle gitmeye hazır mısınız? Her ülkede belirli bir süre geçirebileceğiniz paket turlar birçok Uzakdoğu ülkesini kapsıyor. Dünyanın en güzel tatil destinasyonlarını görmek, buralarda uzun süre geçirebileceğiniz gemi turu paketlerine katılmak için elinizi çabuk tutun! Masmavi veya yeşil renge sahip denizlerde yüzmek sizin de hakkınız. Hem de çok uygun fiyatlara.

Avrupa Turları: Gemiyle gidebileceğiniz birçok Avrupa ülkesi bulunuyor. İtalya’nın müthiş tarihi şehirlerini keşfetmeye hazırlanın. Ardından Fransa’nın sahil şehirleri veya İspanya’ya gitmek için yapmanız gereken gemi turları arasından Avrupa destinasyonunu seçmek. Eğlence hayatının en hareketli olduğu kıtada gemiyle gezebileceğinizi varsayarsak, en popüler yurtdışı mekanlarında bol bol fotoğraf çekebileceğinizi hatırlatıyoruz. Avrupa’da şehirler arası ulaşım oldukça kolay olduğu için çok fazla şehir gezebilirsiniz. Limanda kalacağınız süreye göre planlar oluşturmanız mümkün.

İskandinavya: Danimarka, İsveç ve Norveç’i gemi turlarıyla gezebileceğini biliyor muydun? Kuzeylere seyahat etmek isteyenlere harika olanaklar sağlayan İskandinavya gemi turları tam size göre. Uzun bir gemi yolculuğu sizi bekliyor. Bu yolculuk esnasında huzurlu manzaralarla karşılaşacak, eğlenceli aktivitelerle gemide zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Kuzey ve İskandinavya kültürünün en derin yaşandığı bu şehirlere gemiyle seyahat etmek oldukça kolay!

Gemiyle seyahat edebileceğiniz birçok destinasyon bulunuyor. Bunlardan en fazla tercih edilenleri paylaştık. Rezervasyon yaparken en iyi yorumlara sahip firmaları veya tavsiyelerimizi kullanmanızı öneriyoruz. Bir yıl boyunca çalışıp tatil sürenizin güzel geçmesini istiyorsanız bu yaz gemi turları ile yola çıkmanız sizin için ideal olabilir. Bu yüzden seçeceğiniz firma çok önemli olacaktır.

Gemi turları tüm ihtiyacınızı karşılayacak özelliklere sahip. Rahatlığınız ve güzel bir tatil geçirmeniz için her şey düşünülmüş olacak. Gemi turu yorumları okuyarak tatilinizin gününü beklemek için erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmanızı, yüzde elli indirimi kaçırmamanızı şiddetle öneriyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.