Genç Beyinler Yeni Fikirler

Genç Beyinler Yeni Fikirler

Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi, ege bölgesi üniversitelerinin bilgisayar ve yazılım mühendisliği bölümlerinin katılımıyla 28 Mayıs 2016 tarihinde Türkiye Bilişim Derneği İzmir Şubesi ve Ege Üniversitesi EBİLTE

Bu yıl beşincisi yapılacak olan etkinliğe, Adnan Menderes Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Gediz Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, İzmir Üniversitesi, İzmir İleri teknoloji Enstitüsü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Yaşar Üniversitesi katılacak. Ev sahipliğini Dokuz Eylül Üniversitesi’nin yapacağı etkinliğe bu yıl farklı bölgelerden de katılım gerçekleşecek. Planlanan etkinlikte proje fikir yarışması yoluyla öğrencilerin yenilikçi proje oluşturmaları teşvik edilerek, firmalarca değerlendirilmesi sağlanacak ve en başarılı projelere çeşitli ödüller verilecek. Ayrıca firmaların belirledikleri konu ve projeler istekli öğrencilerle eşleştirilerek gelecek dönemlerde sanayiyle ortak bitirme projeleri oluşturulması için ortam yaratılacak.

Proje Fikir Yarışması; sanayi, endüstri, ticaret, sağlık, spor, yaşam, eğitim, eğlence, oyun, sosyal medya, iletişim, şehir, doğa, çevre ve diğer bilişim uygulamaları konularında olacak. Firma projelerine başvurmak için, ilgili bölümlerde son sınıf öğrencisi olmak koşulu uygulanacak. Aynı zamanda ziyaretçi katılımının ücretsiz olacağı etkinlikte firmalar, kurumlar, STK’lar risk sermayesi sahipleri yeni proje arayışı içerisindeki yatırımcılar, şirket kurmak isteyenler ve tanıtım yapmak isteyen kuruluşlar yer alabilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.