GENÇ BİLİM ADAMLARI ESERLERİNİ SERGİLEDİ

GENÇ BİLİM ADAMLARI ESERLERİNİ SERGİLEDİ

Karşıyaka Evin Leblebici Ortaokulu TUBİTAK 4006 Projesi kapsamında kurulan bilim fuarına ev sahipliği yaptı. Bilim fuarı açılışında Karşıyaka Belediye Bandosu gösteri yaptı.

Karşıyaka Evin Leblebicioğlu Ortaokulu okul bahçesinde Karşıyaka Kaymakamı sayın Sadettin Yücel, çok sayıda davetli ve öğrenci velilerinin katılımıyla görkemli TUBİTAK 4006 projesi kapsamında bilim fuarı gerçekleştirmişlerdir. 16 araştırma, 4 tasarım projesi bulunan fuarda farklı kategorilerde ilginç projeler vardı.
 
Fuarda çok sayıda öğrenci ve öğretmen görev almıştır. Fuar açılışında Karşıyaka Belediye Bandosu gösteride davetliler güzel anlar yaşadı.
 
Açılış konuşması okul müdürü Murat Yılmaz tarafından yapıldıktan sonra, günün anlamını belirten konuşmayı Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel yaptı.
 
Evin Leblebicioğlu Ortaokul'un gururu, Okullar arası İzmir birincisi olan folklor ekibi değişik bölgelerden oyunlar sergileyerek Bilim fuarına katılanlardan ilgi gördü ayakta alkışlandı.
 
Proje yürütücüsü okulun matematik öğretmeni Hakan Erdeme’e başarılı çalışmalarından dolayı Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel bir plaket verdi.
 
Karşıyaka Kaymakamı Yücel ve beraberindeki heyet daha sonra projeleri tek tek gezerek projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Öğrenciler Karşıyaka Kaymakamı Yücel’e projelerini anlatırken heyecanları göze çarpıyordu. Çevre okullardan fuara gelen öğrenciler ve öğretmenler de projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.
 
Fuarı ziyaret edenlerin ilgisini çeken bu projelerle Evin Leblebicioğlu Ortaokulu bilim fuarı çalışmalarını başarılı bir şekilde sonuçlandırması Okul yönetimi tarafından memnuniyet verici olduğu ifade edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.