Genç iş insanından İsmail Özkan'a büyük jest

Genç iş insanından İsmail Özkan'a büyük jest

Kapıdağ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Uğurcan Kapıdağ, son dönemin yükselen yıldızı, TRT ses sanatçısı İsmail Özkan’a Babalar Günü'nde sürpriz yaptı.

Açık hava reklamcılığının önemli ismi, DMB New York Media'nın sahibi Kapıdağ Holding'in genç ve başarılı yönetim kurulu başkanı Uğurcan Kapıdağ, Babalar Günü'nde ünlü sanatçı İsmail Özkan'ı duygulandıran bir jest yaptı. Kapıdağ, sanatçının dinlenme rekorları kıran "Yansın İstanbul" şarkısını New York Times Square Meydanında tanıttı.

genc-isadamindan-ismail-ozkan-a-buyuk-jest-1.jpg

Ulusal basında ve televizyon haberlerinde geniş yer bulan Sezen Aksu imzalı "Yansın İstanbul" şarkısına çekilen klip Türkiye'de olduğu gibi Amerika'da da tanıtılmış oldu. Time Square Meydanı'ndaki gösterimin yanı sıra İstanbul’daki bir çok panoda İsmail Özkan’ın afişlerini astıran işadamı Uğurcan Kapıdağ, sanat camiasından büyük alkış aldı.

6493394f9da24.jpg

Geçen yıl 'Eyvallah' parçasıyla listelere damga vuran, bu yıl da önemli bir çıkış yakalayan sanatçı İsmail Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kapıdağ'a “Sevgili kardeşim, başarılı işadamı Uğurcan Kapıdağ'a ve ailesine, her zaman olduğu gibi karşılıksız desteklerinden dolayı yanımda oldukları için teşekkürü borç bilirim" ifadelerini kullandı.

6493397f72aca.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.