Genç kadını samuray kılıcıyla öldürdü!

Genç kadını samuray kılıcıyla öldürdü!

Göktuğ B. tarafından samuray kılıcı ile saldırıya uğrayan Başak Cengiz, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İstanbul Ataşehir'de meydana gelen olayda Göktuğ B., 1 ay sürecek eğitim nedeniyle Ankara'dan Ataşehir'deki Finans Merkezine gelen Başak Cengiz'i (28) eğitimden çıktıktan sonra takip etti, ardından çantasından çıkardığı samuray kılıcıyla saldırarak ağır yaraladı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Cengiz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

80249-aw463001-03.jpg

Olaya tanık olan bir site sakini, "Buraya gelen polis ekiplerini görünce park halindeki araçlarda bir arama yaptıklarını zannettim. Meğerse araçların önünde cinayet gerçekleşmiş. Şüpheli adam elindeki bıçakla kadına saldırmış. Hatta bıçak değil kılıç. Kadını burada katlediyor. Hemen sonrasında çok sayıda polis geldi" dedi.

60138-aw463001-01-002.jpg

Zanlı yakalanarak gözaltına alındı

Cinayet zanlısı Göktuğ B. ise Ataşehir Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Saldırgan Göktuğ B.'nin özel bir sitede tek başına kirada yaşadığı ve insanlarla fazla diyaloğa girmeyen bir kişi olduğu öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.