Genç kız, TikTok videosu çekerken hayatını kaybetti

Genç kız, TikTok videosu çekerken hayatını kaybetti

Kuzenini ziyarete giden genç kız, TikTok videosu çektiği sırada çatının çökmesi sonucunda yaklaşık 50 metreden aşağı düşerek yaşamını yitirdi.

Günümüzde en fazla kullanılan sosyal medya platformu TikTok, farklı akımlar, viral videolarla ve çoğu zaman da felaketlerle gündeme gelmeye devam ediyor. İstanbul’un Esenyurt semtinde çatıda TikTok videosu çeken genç kız, çatının çökmesi sonucunda apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti.

Olay geçtiğimiz gün saat 19.30 civarında Esenyurt Sultaniye Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre 23 yaşındaki Kübra Doğan kuzenini ziyaret etmek için Sultaniye Mahallesi’ndeki evine gitti.

Güneşin batışını izlemek için ve günümüzde popüler olan sosyal medya platformu TikTok’a da video çekmek için çatıya çıkmaya karar verdiler. Kuzenler bir süre çatıda fotoğraf ve video çekerek vakit geçirdi.

Daha sonra Kübra Doğan çatıda oturduğu yerden inmek istedi ve o anda plastik panele basmak durumunda kaldı. Kübra’nın ağırlığını kaldıramayan panel çöktü.

istanbulda-tiktok-videosu-cekerken-hayatini-kaybetti.jpg

Genç kız yaklaşık 50 metre yükseklikten apartman boşluğuna düştü. Bunu gören Helen, ailesine haber verdi. Ailesinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri intikal etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kızın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.