Genç MÜSİAD’da "Fas Ülke Profili ve Türkiye Fas İlişkileri" Konuşuldu

Genç MÜSİAD’da "Fas Ülke Profili ve Türkiye Fas İlişkileri" Konuşuldu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi Gençlik Kurulu Fas Türkiye İş Adamları Derneği Genel Sekreteri Refik Mızrak’ı "Fas Ülke Profili ve Türkiye Fas İlişkileri" konulu toplantıda konuşmacı olarak misafir etti.

Genç MÜSİAD İzmir Başkanı Mustafa Temel’in açılış konuşmasıyla başlayan programda temel, Sahip olduğu coğrafi konum ve yıllardır sürdürdüğü istikrarlı ekonomik yapısı ile Fas , tüm dünyanın ilgi odağı haline gelen bir ülke olduğunu birçok sektör için fırsat olduğunu bu fırsatların üyelerine daha yakinen anlatmak için bugünkü programın önemli olduğunu ifade etti.

MÜSİAD İzmir Şube Merkezi’nde düzenlenen "Fas Ülke Profili ve Türkiye Fas İlişkileri" konulu sunum Fas-Türkiye İşadamları Derneği Genel Sekreteri Refik Mızrağın ile devam etti. Programda önemli bilgiler aktaran Mızrak, Fas’ta son dönemlerde sağlanan siyasi istikrarla ve dış ticaretin serbestleştirilmesi yatırım için birçok avantaj sağladığını ifade etti. Katılımcılara Fas’ın bir fırsat ülkesi olduğunu söyleyen Mızrak, fırsatları yerinde görmek üzere Fas’a davet etti.

Gençlik Kurulu üyeleri tarafından ilgi ile takip edilen sunumun ardından Genç MÜSİAD İzmir Başkanı Mustafa Temel, Fas Türkiye İş Adamları Derneği Genel Sekreteri Refik Mızrak’a katılımından ve verdiği önemli bilgilerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.