Genç Oyuncu Hayatına Son Verdi

Genç Oyuncu Hayatına Son Verdi

Acı haber sevenlerini yasa boğdu.

Sürmeli Emrah lakabı ile tanınan Emrah Altındağ, dün gece saatlerinde Pendik Kaynarca’da ölü bulundu. Genç oyuncunun ölü bulunduğu, Onur Akay’ın Instagram adresinden yaptığı paylaşımla ortaya çıktı. Akay’ın, önceki gün Twitter adresi çalınmış, ancak bugün yaptığı paylaşımla adresini geri aldığını duyurduktan hemen sonra bu paylaşımı yapan Akay, sanat camiasına acı haberi duyurdu. Akay, “Hayat Dergisi İmtiyaz Sahibi Kaan Eruysal’la yaptığım röportajda, dergi çalışanları Twitter adresimi geri alarak beni mutlu etti. Ancak, röportaj sırasında aldığım acı haberle yıkıldım. Sürmeli Emrah lakabı ile tanınan genç oyuncu arkadaşım Emrah Altındağ, dün gece saatlerinde Pendik Kaynarca’da ölü bulunmuş. Pendik Şehit Adil Gözalıcı Polis Merkezi Amirliği, bana Emrah’ın intihar ettiğini söyledi. Tüm sevenlerine başsağlığı dilerim.” dedi.

onur-akay---emrah-altindag---surmeli-emrah.png

Emrah Altındağ’a ait Facebook adresinin kapağında, Onur Akay’la çekildiği bir fotoğraf yer alıyor.

Emrah Altındağ kimdir?

Asıl mesleği tiyatrocu olan Sürmeli Emrah adıyla tanınan Emrah Altındağ, Şener Şen, Halit Akçatepe, Yıldız Kenter, Haldun Dormen, Metin Akpınar, Ekrem Bora ve Müjdat Gezen gibi çok sayıda usta oyuncu ile tiyatro hayatına devam etmiş, daha sonra ise dizi ve sinema oyunlarında rol almıştı.

Onur Akay’ın çalınan Twitter hesabını gazeteciler geri aldı!

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay’ın, önceki gün Twitter hesabı çalınmış ve zor anlar yaşamıştı. Akay'ın Twitter hesabını ele geçiren hackerların, ünlü isimlerin ölüm haberlerini paylaşması ise panik yaratmıştı. Akay, Edremit Körfez’inde yeni çıkacak olan magazin dergisi Hayat’ın İmtiyaz Sahibi Kaan Eruysal’a röportaj verdi. Twitter adresini geri almayı başaran dergi çalışanları ise, ünlü sanatçıya sürpriz yaparak adresini geri iade etti. Akay, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hesabını geri aldığı takipçilerine duyurdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum