Genç Parti İzmir'den elektrik kesintisi tepkisi!

Genç Parti İzmir'den elektrik kesintisi tepkisi!

Karşıyaka'da dün akşam 18:00 ile 23:00 arası yaşanan elektrik kesintisi dolayısıyla Gediz Elektrik'e tepki gösteren Genç Parti İzmir İl Başkanı Koray Günüç, "Bu sorumsuzluktur ve hesabı verilmelidir. Yazıklar Olsun Gediz Elektrik" dedi.

Nilda Altın Okay- Genç Parti İzmir İl Başkanı Koray Günüç, 21 Ağustos (bugün) Pazar günü saat 14.00'da Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan Genç Parti Karşıyaka İlçe Olağan Kongresi için dün akşam yapılması gereken hazırlıkların yaşanan elektrik kesintisi sebebiyle yapılamadığını söyleyerek Gediz Elektrik'e tepki gösterdi. Karşıyaka’nın yarısını etkileyen kesintisinin saat 18:00 ile 23:00 arası yaşandığını ve bu süre zarfında vatandaşlardan da çok sayıda telefon aldıklarını söyleyen Günüç, "Bizim kongremiz bir yana vatandaşlarımızda çok mağdur edildi. İzmir’in en sıcak günlerinden birinde yalanan bu kesintiden sonra çokça telefon aldık. Makinaya bağlı hastaları olduğunu ve bu durumu dile getirmelerine rağmen cevap dahi alamadıklarını ifade ettiler." dedi.

5415826.jpg

Başkan Günüç, konuya ilişkin açıklamasında "Karşıyaka Kongremiz için Ziya Gökalp Kültür Merkezi’ni süslemek için devraldıktan donra elektrik kesintisi yaşandı. Türkiye'nin en büyük üçüncü ilinde saat 18:00 ile 23:00 arası yaşanan bu kesinti nerdeyse tüm Karşıyaka’nın yarısını etkiledi. Defalarca aramamıza rağmen bizden “bölgede arıza var ekipler çalışıyor” açıklamasından başka bir şey ifade edilmedi. Bizim kongremiz bir yana vatandaşlarımızda çok mağdur edildi. İzmir’in en sıcak günlerinden birinde yalanan bu kesintiden sonra çokça telefon aldık. Makinaya bağlı hastaları olduğunu ve bu durumu dile getirmelerine rağmen cevap dahi alamadıklarını ifade ettiler. Bu sorumsuzluktur ve hesabı verilmelidir. Yazıklar Olsun Gediz Elektrik" ifadelerine yer verdi.

54646.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.