Ulusal Genç Solist Yarışması sonuçlandı

Ulusal Genç Solist Yarışması sonuçlandı

15. Ulusal Genç Solist Yarışması’nın Gala Konseri ve Ödül Töreni 04 Mayıs Perşembe akşamı İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde yapılacak.

Ülkemizde yetişen genç opera solistlerinin dünyadaki sanat kurumlarının kapılarını aralama fırsatı buldukları Ulusal Genç Solist Yarışması'nın onbeşincisi bu yıl 03-09 Şubat tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirildi.

15-ulusal-genc-solist-yarismasinda-buyuk-gala-foto-7.jpg

Üniversite ve Genç Profesyonel kategorisinde 100’e yakın sanatçının başvurduğu yarışmanın deprem felaketi nedeniyle ertelenen gala gecesi ve ödül töreni 4 Mayıs Perşembe akşamı Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde halka açık ve ücretsiz olarak yapılacak. Üniversite ve Genç Profesyonel olmak üzere her iki kategoride derece alan 10 yarışmacının birer eser seslendireceği büyük gala gecesinde sanatçılara piyanoda Özlem Ebesek, Tuğçe Doruk ve Berk Köseoğlu eşlik edecek.

15-ulusal-genc-solist-yarismasinda-buyuk-gala-foto-4.jpg

15 yıldır devam eden Ulusal Genç Solist Yarışmasının bu yılki destekçileri olan Swissotel Büyük Efes İzmir, Arkas Holding, Heraeus, Aks Yapı, Bademler Köyü Koleji, Yapı ST Gayrimenkul Yatırım A.Ş. İzmirart Design &Event , İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi ile Alsancak Rotary Kulübü üyeleri alanında en uzun soluklu yarışma olma özelliğiyle 15. Ulusal Genç Solist Yarışması’na tüm halkı davet etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.