Çocuk ve genç tutuklulara istihdam sağlanacak!

Çocuk ve genç tutuklulara istihdam sağlanacak!

İzmir Çocuk ve Gençlik Ceza İnfaz Kurumu ile İzmir Sanayici İş İnsanları Derneği arasında, kurumda bulunan çocuk ve genç tutukluların kurum içinde ve tahliyeleri sonrasında topluma kazandırılması için bir protokol imzalandı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordine ettiği protokol, İzmir Çocuk ve Gençlik Ceza İnfaz Kurumu ile İzmir Sanayici İş İnsanları Derneği arasında imzalandı. Protokol kapsamında, ceza infaz kurumunda bulunan çocuk ve genç tutukluların, kişisel gelişimlerine fayda sağlanması, bilimsel ve kültürel birikimlerinin geliştirilmesi, sağlıklı bireyler olarak yetişmesi, tahliye sonrası topluma kazandırılması, hayatını bağımsız ve güvenli şekilde devam ettirebilmesi amacıyla durumlarına uygun iş yerlerinde istihdam olanaklarının sağlanmasının amaçlandığı belirtildi.

aw398883-04.jpg

Protokol törenine; İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Vural Temür, İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Hasan Küçükkurt, İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Ali Talak katıldı.

aw398883-03.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.