Genç Yetenek Alper Erözer’i, Soner Sarıkabadayı Kaptı!

Genç Yetenek Alper Erözer’i, Soner Sarıkabadayı Kaptı!

Geçtiğimiz dönemde “Enerji” adlı parçasıyla milyonlara ulaşan genç yıldız Alper Erözer, şimdi birçok müzik prodüktöründen gelen tekliflerle adeta bu yılın aranan flaş ismi oldu.

Gelen tekliflerin ardından geniş çalışma ekibiyle birlikte geleceğine karar veren Alper Erözer, PDND Müzik’in sahibi ünlü sanatçı ve yapımcı Soner Sarıkabadayı’nın teklifini kabul etti. Soner Sarıkabadayı imzalı bir şarkıyla önümüzdeki kış sezonuna oldukça iddialı bir şekilde girmeye hazırlanan Alper Erözer, şimdiden stüdyoda çalışmalarına başladı. Bu yepyeni gelişmenin ardından yeni çıkacak çalışmasıyla ilgili Alper Erözer şunları söyledi: “Bu şarkıyla beni çok daha farklı, çok daha enerjik ve çok daha başka bir halde görecekler. Bir an önce yeni çalışmamızın çıkması için çalışıyorum, çok heyecanlıyım.”

alper-atabenli.jpg
PDND Music ve Erözer Production ortaklığında çıkacak bu yeni proje için büyük bir ekip son sürat çalışmalarına devam ediyor. Soner Sarıkabadayı’nın imza attığı her işinde olduğu gibi bu çalışmanın da  düzenlemesinden, klipteki dans koreografilerine kadar büyük bir destek sağlayacağı ve bire bir ilgileneceği söyleniyor.

Ata Benli

www.twitter.com/atabenli

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.