GENÇ YETENEK: TUĞBA KÖSE

GENÇ YETENEK: TUĞBA KÖSE

Emre Yücelen'in keşfettiği genç bir yetenek Tuğba Köse

Emre Yücelen, 4 yıl önce jüri olarak davet edildiği  müzik yarışmasında, 17 yaşını henüz dolduran Tuğba Köse'nin sesini duyar. Her şey Emre Yücelen'in Tuğba'yı stüdyosuna davet etmesiyle başlıyor. Emre Yücelen, 4 yıl boyunca Tuğba'ya şan, gitar ve armoni dersleri veriyor. Birlikte pek çok besteler yapıyorlar. 

4 yılın sonunda, Emre Yücelen'in prodüktörlüğünü, aranjörlüğünü ve vokal koçluğunu yaptığı Tuğba Köse' nin 3 şarkıdan oluşan "Ürperdim" isimli 3 şarkıdan oluşan maxi single projesi hazırlanıyor. Maxi single çalışmasında yer alan 3 şarkının ( Ürperdim, Yalnızlığın Elleri, Güvenme Kimseye) sözleri Tuğba Köse'ye, müzikleri ise Tuğba Köse ve  Emre Yücelen'e ait. 


Uzun yıllar müzik dünyasında adından söz ettirmeye hazırlanan Tuğba için Emre Yücelen " Bundan 4 yıl önce okullarında müzik yarışması düzenleyen bir liseye jüri olarak davet edilmiştim. Orada bir genç kız vardı. Elindeki gitarı sımsıkı sarmış çalıyordu. Müziğe gitarla başlayan ben, o kızın gitara dokunuşundan aralarındaki bağı hissetmiştim.Müziğin tutku ile yapanları dinleyin. Çünkü; her birinin size anlatacakları gerçekten etkileyici hikayeleri var" dedi.


"Yücelen Müzik" etiketi ile tüm dijital platformlarda yerini alan Tuğba Köse'nin maxi single çalışmasının ilk video klibi single ile aynı adı taşıyan çıkış şarkısı "Ürperdim" e çekilecek. Bu senenin en özel Pop-Rock solistlerinden biri olacağını söyleyen Tuğba Köse ise; "çok heyecanlı" olduğunu sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.