GENÇ YÜREKLER DOĞAYI GÜZELLEŞTİRİYOR

GENÇ YÜREKLER DOĞAYI GÜZELLEŞTİRİYOR

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, belediye başkanı Turgay Şirin’in talimatları ile kurulan ve çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren TURBEM tarafından düzenlenen etkinlikle, Manisa büyükşehir belediyesi ÇKSM’nin minik öğrencilerine doğa sevgisi aşılandı.

Turgutlu Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezi’nin (TURBEM) organize ettiği ve Manisa büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nin(ÇKSM) Ergenekon ve Selvilitepe Mahalleleri öğrencilerinin katıldığı ‘Genç Yürekler Doğayı Güzelleştiriyor’ etkinliğinde minik öğrenciler ve TURBEM üyeleri birlikte hatıra ormanı oluşturdu.

Turgutlu Belediyesi tarafından tahsis edilen Senem Aka Anadolu Lisesi’nin karşısında bulunan alanda oluşturulan hatıra ormanında ÇKSM öğrencileri ile TURBEM üyeleri, Park Bahçeler Müdürlüğü’nün ekiplerinin de destekleriyle 100 ağacı toprakla buluşturdu. Minik öğrencilerin ailelerinin de katıldığı etkinlikte öğrenciler ağaç dikmek için birbirleri ile yarıştılar. Yoğun katılımın olduğu ağaç dikim etkinliği sonrasında gençlik merkezi üyeleri ÇKSM öğrencileri birlikte alanda piknik yaptılar.

Ağaç dikmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirten minik öğrenciler “bugün ağabeyler ve ablalarla birlikte ağaç diktik. Kimimiz ilk defa ağaç dikiyor. Bu çok güzel bir şey etkinliği düzenleyen ve bizleri buraya getiren herkese teşekkür ediyoruz. Artık bizlerin burada birer ağaçları var. Sürekli gelip ağaçlarımızı kontrol edeceğiz. Onlar bizle, biz onlarla büyüyeceğiz” dediler.

TURBEM üyeleri ise “etkinliklerimiz devam ediyor. Üniversite ve TURBEM öğrencileri olarak Turgutlu’da fark yaratmak ve sosyal etkinlikleri artırmak için çalışıyoruz. Bizlere destek veren ve etkinliklerimizde sürekli bizim yanımızda olduğundan emin olduğumuz bizleri motive eden Turgutlu Belediye başkanı Turgay Şirin’e ve bizlere bugün burada ellerinden gelen her türlü desteği sağlayan Turgutlu Belediyesi park ve bahçeler müdürü Önder Pala ve ekibine teşekkür ediyoruz” dediler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.