"Gençler olarak son ana kadar çalışmaya devam edeceğiz"

"Gençler olarak son ana kadar çalışmaya devam edeceğiz"

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, yerel seçim çalışmalarını değerlendirmek ve teşkilat içinde istişarede bulunmak amacıyla bir araya geldi.

Aliağa’da yapılan ve kentin kuzey bölgesindeki ilçelerin başkan ve yöneticilerinin katıldığı toplantıda, Dikili Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Uğur Karaca ve Foça Gençlik Kolları Başkanı olan Tuğçe Hiçyılmaz’a da mazbataları verildi.

unnamed-(1)-342.jpg 

Bergama, Dikili, Çiğli, Foça, Aliağa, Menemen ve Kınık ilçelerindeki gençlik kolları üyelerinin katıldığı “Kuzey Bölge Toplantısı”nda konuşan İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, "İzmir’in tüm ilçelerinde, arkadaşlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Dayanışma ve birliktelik içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gençlik kolları olarak geniş bir aileyiz ve hep beraberiz. Bu kapsamda bu tarz buluşmaları, önümüzdeki süreçte de artarak devam ettireceğiz. Elbette önümüzdeki yerel seçimler de bizim için çok önemli. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamak üzere yola çıktık. Kuzey bölgesi bizim için önemli. Burada kıl payı kaçırdığımız ilçelerimiz olduğu gibi eskiye göre şimdi çok daha iddialı olduğumuz yerler de mevcut. Biz, seçimlerin lokomotifi olan gençler olarak, son ana ve son sandığa kadar mücadelemizi sürdüreceğiz, çalışmaya devam edeceğiz. Hem bu bölgeyi hem de İzmir Büyükşehir Belediyesini ‘AK Belediyecilik’ ile tanıştıracağız" dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.