GENÇLERİN TERCİH ETTİĞİ İLK ÜÇ MESLEKTEN BİRİ POP STARLIK

GENÇLERİN TERCİH ETTİĞİ İLK ÜÇ MESLEKTEN BİRİ POP STARLIK

“Yetenek, Devamında Eğitim Olmadan Bir Şey Demek Değil! ” Diyen Genç Pop Sanatçısı Ayşegül Coşkun, Yeni Teklisi “Liman” ile Dillere Pelesenk Olmaya Geliyor!

Geçtiğimiz yıllar da “Vur Dizine” ve “Duvardaki Gülüşler” şarkısı ile büyük beğeni toplayan Ayşegül Coşkun, yepyeni teklisi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.


Tüm şarkılarının söz ve müziği kendisine ait olan sanatçının DMC etiketi ile Alfa7 prodüktörlüğünde çıkacak  “Liman” şarkısının söz müziği yine kendisine ait, klibinin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Hasan Kuyucu var.
 
“HAYALLERİMİZİN İLK ADIMI EĞİTİM" 
 

23 Nisan haftasında çıkaracağı yeni teklisi “Liman”a bir lansman partisi yapmak yerine, Pop Müzik Sanatçısı olmayı sahip olmak istedikleri 3 meslekten biri olarak gören Armoni Sanat 34 müzik okulu öğrencileri ile buluşarak meslek hakkında sohbet etmeyi tercih etti. ‘23 Nisan haftası, geleceğin pop sanatçısı genç adaylara şöhret sahibi olmaktan önce eğitim sahibi olmanın önemini vurgulayacağım. Ben de tam bu sebeple  23 Nisan haftasına denk gelen yeni teklimin kutlamasını müzikte eğitimin önemi ve sektör tecrübelerimi çocuklarla paylaşarak yapmak istedim ”  dedi. 
 
 
“Müzik piyasasının büyüsü çok güçlü. Ama gençlere tavsiyem; kalplerinde müzik varsa bunun eğitimini almalarıdır. Ben bu sektöre gözü kapalı girdiğim için çok zorlandığım zamanlar oldu. Zorlukları aşmak için eğitim almayı hiç bırakmadım, hep devam ettim.  Benim gibi bu işe aşık gençler müziği mutlaka eğitim birleştirmeli” diye konuşan Ayşegül Coşkun, bu yoldaki tecrübelerini paylaşmak için çeşitli etkinliklerde gençler ile bir araya gelmeyi hedefliyor.
 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.