Gençlik Kampı "Spor cenneti" olacak!

Gençlik Kampı "Spor cenneti" olacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menderes'in Özdere bölgesinde inşaatına başladığı Gençlik Kampı’yla önemli bir ihtiyaca cevap verecek.

Futbol, voleybol, basketbol ve tenis sahaları ile konaklamak için 55 konteyner binanın yapılacağı 40 dönümlük tesis, kültür-sanat etkinlikleri  için de ideal bir merkez olacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, pek çok ilçede yaptığı çok amaçlı salonlara, farklı özellikleri olan yeni bir merkez daha ekliyor. Menderes’in Özdere mahallesinde, deniz kenarında inşaatı devam eden spor üniteleri, yöre halkının önemli bir ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor.

Menderes ilçesinin turistik mahallesi Özdere’deki sosyal yaşamına ayrı bir renk katacak tesis, "Gençlik Kampı" adı altında, yaklaşık  40 bin metrekarelik  alana kuruluyor. Konaklama ihtiyacı için 2 adet betonarme ve 55 adet konteynır binanın yapılacağı İzmir Büyükşehir Belediyesi Özdere Gençlik Kampı'na sentetik çimden futbol sahası, voleybol sahası, basketbol sahası, tenis sahası, oyun alanı, toplanma alanı ve teleskopik tribün ile anfi oturma alanı da inşa edilecek.

Bölgenin sosyal dokusuna uygun olarak inşa edilen tesiste hem kültür- sanat etkinlikleri hem de spor müsabakaları yapılacak. Ayrıca Kamp merkezi yanında, yöre halkının dinlenme alanı olarak kullanabileceği ve çocukların rahatça oynayabileceği alanlar da oluşturulacak. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.