Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz'dan, Başkan Karakayalı'ya 'zemzem' tepkisi

Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz'dan, Başkan Karakayalı'ya 'zemzem' tepkisi

AK Parti Kemalpaşa Gençlik Kolları İlçe Başkanı Yavuz Yılmaz, Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'ya tepki gösterdi.

AK Parti Kemalpaşa Gençlik Kolları İlçe Başkanı Yavuz Yılmaz, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı'nın "Herkesin karşı tarafı ikna etmesi lazım. Çay mı ısmarlayacaksınız, pide mi ısmarlayacaksınız, rakı mı ısmarlayacaksınız, zemzem mi ısmarlayacaksanız... Ne yaparsanız yapın. Hep beraber çalışmamız gerekir" sözlerine tepki gösterdi.

Yılmaz, "Muhafazakar seçmene zemzem, sol seçmene rakı" başlığı ile yayınladığı açıklamasında Karakayalı'nın sözlerini "Yapmış olduğu konuşmada herkesi ikna etmek için çay, rakı, zemzem ısmarlayarak oyunu almaya çalışın demesi kendisi seçmenini ve kendinden olmayan insanların iradelerini nasıl yok saydığını ve basitleştirdiğini görüyoruz" ifadeleri ile eleştirdi.

319849930-3085997645024907-8554314094602308017-n.jpg

Yılmaz açıklamasında şu değerlendirmeyi yaptı; "Geçtiğimiz günlerde CHP İlçe Başkanlığında düzenlenen programda konuşan CHP’li Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın 2023 seçimleri için yapmış olduğu konuşma oldukça rahatsız edicidir. Yapmış olduğu konuşmada herkesi ikna etmek için çay, rakı, zemzem ısmarlayarak oyunu almaya çalışın demesi kendisi seçmenini ve kendinden olmayan insanların iradelerini nasıl yok saydığını ve basitleştirdiğini görüyoruz. Daha önce de peygamber efendimize yapmış olduğu hakaretten de kendisinin muhafazakar topluma ve islama bakış acısını biliyoruz ve kendisine şunları ifade etmek istiyorum; çay, rakı ve zemzem ısmarlayarak bu milletin oyunu alacağını düşünmek en hafif tabir ile seviyesizliktir. Bu milletin manevi değerlerinden yoksun milletimize yabancı, üsten bakan bu anlayış unutmamalıdır ki Kemalpaşa halkı, bir çaya veya bir rakıya oy verecek kadar iradesiz değildir. 4 yıl boyunca Kemalpaşa’da taş üstüne taş koymayıp, çay ve bira ile Kemalpaşa’da yeniden seçim kazanmayı hayal edenlere hem genel seçimde hem de yerel seçimde aziz hemşerilerimiz gereken cevabı sandıkta verecektir."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.